Nedjelja, 18.09.2011.

Smotra mažoretkinja u TriljuU okviru manifestacije 'Dani Svetoga Mihovila 2011.' danas će se u Trilju održati 9. smotra triljskih mažoretkinja. Program počinje u 14 sati i 30 minuta, kada će se održati defile od hotela Sveti Mihovil do triljske sportske dvorane. Od 15 sati u dvorani održat će se revija na kojoj će uz triljske još nastupiti mažoretkinje iz Sinja, Splita, Solina, Kaštela, Segeta, Podstrane i Vodica
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ivo Serdar ponovno uzeo Tuđmanov memorijalSINJ – Pobjednik 6.međunarodnog galopskog memorijala dr. Franjo Tuđman je grlo Temooz u vlasništvu “Bor – export šumarstvo – Serdar” vlasnika Ive Serdara iz Okučana s jahačem Đorđem Perovićem, koji je do trofeja stigao drugi put uzastopno. Bila je to utrka sedam veličanstvenih grla na 2000 metara kako je rekao službeni spiker Ante Botić sa Hit radija. (Magambo,Nolina,Asta La Luce, Temooz, Classic Spirit, Boheme Wango, Blackleyf, Abracadabra, Unico ).
Pobjednički pokal memorijala je uručio sin prvog Hrvatskog predsjednika dr.Miroslav Tuđman, kojemu je na kraju u ime organizatora GK Mustang iz Glavica, Boško Jenjić na dar uručio sliku Gospe Sinjske.Dr.Tuđman se zahvali narodu Sinja i Cetinskog kraja što čuvaju uspomenu na njegovog oca, koji je kako je kazao volio  ljude ovog kraja..

Osim glavne utrke dana održane su još tri utrke:Cetina, utrka hrvatskih branitelja i utrka u čast gradu heroju Vukovaru.

U zabavno – kulturnom program je nastupio KUD Sinj i Sinjske mažoretkinje.

Treba kazati da je oko 3000 gledatelj uživalo u ovoj vrhunski organiziranoj sportskoj priredbi.

Pokrovitelji memorijala su bili vlada RH, županija Splitsko – dalmatinska, Grad Sinj i Zagreb.
Piše: Petar Norac Kevo    Foto: Marina Milanović – Litre

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sport

Pred nama je bogat športski vikend, iz kojeg izdvajamo:
Subota 17.09.2011
Rukomet:
1. HRL za rukometašice, 2. kolo, ŽRK Sinj - Arena Pula 17:28

Nogomet:
2. HNL, 5. kolo, Mosor – Junak 0:0

IZVOR: WWW.FERATA.HR

...