Petak, 18.09.2009.

TOMATO ORGANIZIRA PROMOTIVNO DOGAđANJE U SINJU

Omiljeni "Darinka i Ante" u Dalmaciji

Okupljeni posjetitelji moći će kupiti Tomato proizvode i usluge po promotivnim cijenama, pregledavati sadržaje na internetu i osvojiti nagrade.
Tomato sutra, u subotu, 19. rujna organizira promotivno događanje na Trgu Franje Tuđmana u Sinju od 18 do 21 sat. Tomato korisnici moći će kupiti Tomato proizvode bonove, boxove i Tomato paket Vodafone 225 po promotivnim cijenama. Ostali mogu besplatno pretraživati sadržaje na internetu, sudjelovati u brojnim nagradnim igrama i gostima iznenađenja.

Krajem srpnja i tijekom kolovoza Tomato kamion obišao je već desetak gradova na području Dalmacije. Nakon Sinja te Knina prošle subote, multimedijalni Tomato kamion posjetit će čakovec 26. rujna.

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA

Dana , 19. rujna 2009. godine (subota) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 9.00 sati održat će se 5. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja sa sljedećim dnevnim redom:
1. Prijedlog Zaključka o raspisivanju natječaja za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Kukuzovac,
2. Prijedlog Uputa ponuditeljima za prodaju/davanje prava građenja na zemljištu u Gospodarskoj zoni Kukuzovac Sinj,
3. Prijedlog Općih i posebnih uvjeta za prodaju/davanje prava građenja na zemljištu u Gospodarskoj zoni Kukuzovac Sinj,
4. Prijedlog Kriterija za vrednovanje (bodovna lista) zahtjeva za kupnju zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac u Sinju,
5. Prijedlog Zaključka o odabiru/odbijanju najpovoljnije ponude tvrtke Asfaltna cesta d. o. o. Split, za kupnju nekretnine u Gospodarskoj zoni Kukuzovac-Sinj po javnom natječaju objavljenom 03. travnja 2009. god.,
6. Prijedlog Ugovora o načinu i uvjetima su financiranja programa kojeg za potrebe Grada realizira dječji vrtić «čarobni pianino» Split,...

"Dan policije"

Polaganjem vijenaca na spomen obilježje poginulim pripadnicima specijalne policije u Domovinskom ratu u Maljkovu i Hrvacama i Svetom misom zadušnicom, koju predvodi u hrvatačkoj crkvi fra Neven Pavlinušić počelo je obilježavanje Dana policije od strane PU Splitsko-dalmatinske.

Blagdan Gospe od sedam žalosti

Proslava blagdana Gospe od sedam žalosti, zaštitnice župe u Hrvacama počela je jučer trodnevnicom. U 17,00 sati bila je krunica, a nakon nje sveta misa koju je predvodio i propovijedao prof. fra Blaž Toplak. Svetu misu za bolesnike danas, 18. rujna, će u 17,00 sati predvoditi fra Ante Kekez, koji će nakon mise predstaviti svoju knjigu "Iz tame u svjetlo". Gospa od sedam žalosti slavi se i kao Dan općine Hrvace.

Dodijeljene diplome polaznicima tečaja

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Sinj na prigodnoj svečanosti dodijeljene su diplome polaznicima tečaja za knjigovostvo i naprednu informatiku. Tečaj je uspješno završilo 15 novih knjigovođa i 12 novih informatičara. Tečaj je provelo POUS u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Akcija darivanja krvi u Sinju

Klub navijača Hajduka-Torcida Cetinski kraj sutra, 19. rujna, uz suradnji s Crvenim križom Sinj organizira akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati od 9 do 13 sati u prostorijama Crvenog križa Sinj. Organizatori pozivaju sve navijače Hajduka i zdrave osobe da daruju krv.

"Večer klapske pisme"

U okviru manifestacije "Dani Svetog Mihovila" u Trilju će se večeras s početkom u 21 sat u gradskom parku održati "Večer klapske pisme", na kojoj će nastupiti klapa Trilj i njihovi gosti.

Sport

Pred nama je zanimljiv športski vikend iz kojeg izdvajamo susret druge nogometne lige, koji je na rasporedu sutra, 19. rujna. Od 16,30 sati u Solinu se sastaju domaći Solin i Junak.