Subota, 18.09.2004.

Gitarijada u San Rema

Sinoć je u bivšem domu mladih (današnjoj diskoteci San Remo) održan susret mladih amaterskih bendova. Sudjelovala su 4 benda: Sultani, FX, Propast iz Sinja i Forest Of Vanity iz Splita. Susret je organizirao LUDILO (Josip Horvat), koji sinoć nije nastupao, ali očekujemo njegov nastup za otprilike mjesec dana. Odaziv publike nije bio baš kakav se očekivao, vjerojatno zbog popularnijeg moto-partya koji se održavao u Trilju. Fotografije sa sinoćnje gitarijade pogledajte OVDJE

Galopske trke na Hipodromu

Na sinjskom Hipodromu sutra će se održati tradicionalne međunarodne galopske utrke koje, pod pokroviteljstvom Grada Sinja, organizira Konjički klub Alkar. Predviđeno je 5 utrka i to: Međunarodna galopska utrka za dvogoda grla na 1 200 metara čiji su pokrovitelji Grad Sinj, Konjički klub Alkar i Moto klub "Street Runner's" Sinj; Galopska utrka za konje sudionike Alke, za koju je nagradni fond osiguralo Viteško alkarsko društvo; Međunarodna galopska utrka na 1 400 metara čiji je pokrovitelj Turistička zajednica županije splitsko - dalmatinske; Galopska utrka za konje domaćeg uzgoja na 1 600 metara, čiji je pokrovitelj Općina Hrvace, te Međunarodna galopska utrka na 2 200 metara.

Svečanosti u Hrvacama

U Hrvacama je u tijeku svečana sjednica Općinskog vijeća, povodom Dana općine i blagdana Gospe od žalosti, na kojoj će biti dodijeljena kolektivna nagrada općine Hrvace Nadcestariji Sinj, dobitniku osobne nagrade Marku Brajki - savjetniku ministra mora, turizma, prometa i razvitka, nagrada za životno djelo fra Mirku Buljcu. Počasni građanin Hrvaca je dr. Ljudevit Herceg - pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka. Prije početka sjednice položeni su vijenci za sve poginule branitelje s područja općine Hrvace, te je svečano otvorena lokalna cesta na Biteliću Buljani - Jukići i obnovljena zgrada općine.

...