Četvrtak, 18.07.2013.

Otvoren ŠRC u Brnazama

Nedavno je službeno otvoren sportsko-rekreativni centar u Šabićima koji je ujedno napravljen da služi i za parking osobnih vozila za vrijeme sahrane na obliženjem groblju.
Zbog ovoga kapitalnoga objekta (za mještane) građani ovoga mjesta i šire okolice koriste priliku da se zahvale svome gradonačelniku prof. Ivici Glavanu i gradu Sinju, našoj Crkvi što je to odobrila, gospođi Ankici Panzi, Vodovodu i Čistoći Sinj, DVD-u Sinj, djelatnicima Elektro Bekana i posebna zahvala ide predsjedniku MO-a Brnaza Ivi Vukasoviću Pari koji je godinama gurao ovaj projekt te nam je i na sam sportski centar postavio reflektore na oduševljenje svih momaka, djece i njihovih roditelja.

Još jednom od srca svima Veliko Hvala!

U ime mještana:
Mario Arbanas
Ivan Šabić Gumi

IZVOR: WWW.FERATA.HR

11. S.A.R.S. Festival dovodi S.A.R.S.

Dvodnevni S.A.R.S. festival održava se već 11 godina u organizaciji udruge SKUP, a dugogodišnja težnja ovog će se ljeta i ostvariti: na S.A.R.S.-u će konačno zasvirati – S.A.R.S!
Za poklonike punka tu je Kawasaki 3P, dašak midwest atmosfere donosi My Buddy Moose, Darkvud je uvijek garancija za dobar tulum, dok je Shewa s izvrsnim novim bendom nikad žešći i uvjerljiviji. Metalci će doći na svoje s E.N.D.-om i Beerkriegom, a po prvi put u Sinju nastupa i splitski stoner rock bend Wizard Of Stone Mountain.
Sinj i S.A.R.S. već godinama privlače ljubitelje urbane kulture i glazbe sa šireg područja Dalmacije, pa se i ovaj put očekuje velika posjećenost i odlična atmosfera!Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM