Subota, 18.05.2013.

Duhovno bdijenje u Košutama

U susret blagdanu Duhova u župi Košute zadnjeg dana devetice Duhu svetome urpiličit će se Duhovno bdijenje.
Bdijenje počinje večeras u 23 sata. Misu i klanjanje predvoditi će župnik don Darijo Čorić, a svirati i pjevati će novoosnovani band mladih župe Košute. Pozivamo sve vjernike koji su u mogućnosti, kako iz naše tako i iz ostalih župa, da dođu i pozovu svoje prijatelje na bdijenje. Po završetku obreda za sve prisutne vjernike biti će mala zakuska uz druženje koju će prirediti župljani.
Neka nas sve skupa prosvijetli Duh Sveti.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Uoči ogleda s Vinogradarom šanse Junaka u očuvanje drugoligaškog statusa i dalje su ostale na životu, međutim, za bilo kakvu računicu trebat će se s gostovanja vratiti s punim plijenom. Opširnije...


Ovog vikenda na rasporedu je trostruki ogled ragbijaša Sinja i Nade, u tri različite kategorije, ujedno i tri finala prvenstva Hrvatske...
SENIORI
Centralni događaj ovog vikenda zasigurno je uzvratna utakmica finala prvenstva Hrvatske između Nade i Sinj, a koja se igra u nedjelju 19. 05. 2013. s početkom u 17,00 sati na Starom placu u Splitu, no to nije sve.

JUNIORI U-18
U subotu 18. 05. 2013. u Sinju će se igrati juniorsko finale hrvatske, kategorije U-18, s početkom u 15.00 sati. Na završni turnir su se, pored Nade i Sinja iz regije Jug, plasirale i ekipe Lokomotive te Zagreba iz regije Sjever.

KADETI U-14
Isti dan (subota), u Splitu s početkom u 15,00 sati, igra se turnir za titulu prvaka države u kategoriji kadeta do 14 godina. Sudionici splitskog kadetskog turnira bit će Lokomotiva i Zagreb, finalisti iz regije SjeverJ te Nada i Sinj iz regije jug.

IZVOR: WWW.FERATA.HR