Nedjelja, 18.05.2008.

GOšK AC - JUNAK 1:1

Junak jučer nije uspio pobijediti posljednjeg Gošk-a, utakmica je završila rezultatom 1:1. Plavi su bolje krenuli u susret i već u 6.minuti poveli golom Darija Sablića. No, ubrzo su domaći preuzeli terensku inicijativu i izjednačili golom Alajbega u 18.minuti. Do kraja susreta Junak je stalno napadao i tražio novi pogodak, a najizgledniju priliku je prokockao Bašić pred sam kraj susreta.
U subotu je na rasporedu veliki derbi Cetinskog kraja, ali i cijele 3.HNL u kojem se sastaju prva dva kluba sa tablice i najžešći rivali Junak i Hrvace.
IZVOR:www.nkjunak.hr

Sinj: Clasicco pobjednik Memorijala dr. Franje TuđmanaPred više od 5000 posjetitelja jučer su u Sinju održane Međunarodne galopske utrke, 3. Memorijal dr. Franje Tuđmana kojeg je organizirao je galopski klub "Mustang".

U glavnoj utrci na 2000 metara prvo mjesto i 18.000 kuna osvojio je Clasicco vlasnika Jerke šimleše, drugi je na cilj stigao Mr. Bond vlasnika Josipa Masle, dok je treća bila Rubinia Bože Vidovića.

Andora u vlasništvu "Alkarske ergele", Zeus u vlasništvu Dženada Omeragića, Bel Amy u Blaža šepčeka te Aragon Davora Gudca osvojili su prva mjesta u utrkama na 800,1200,1600 i 1800 metara.
IZVOR: www.glasdalmacije.com