Utorak, 18.04.2017.

Održan glazbeno-zabavni program ‘Vrilo života’


U organizaciji KUD-a Vrilo – Obrovac Sinjski sinoć je u sportskoj dvorani OŠ Ivana Mažuranića na Hanu pred brojnim posjetiteljima upriličen glazbeno-zabavni program ‘Vrilo života’.
Na petom po redu koncertu nastupili su klape Sinj, Hrvace, Sv. Luka Otok, ženska klapa Kurjože iz Podstrane i klapa Kontra iz Splita. Na koncertu su prevladavale pjesme blagdanskog karaktera, a nakon koncerta druženje je nastavljeno uz večeru.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dani tehničke ispravnosti vozila

Centar za vozila Hrvatske STP ‘Autorpijevoz’ Sinj u sklopu akcije ‘Dani tehničke ispravnosti motocikla 2017.’ obavlja besplatnu kontrolu tehničkog stanja cestovnih vozila L kategorije.
Akcija će se provoditi od 18. do 22. travnja, a u spomenutu kategoriju spadaju mopedi, motocikli, laki četverocikli, četverocikli, mopedi, motocikli s bočnom prikolicom i tricikli.
Akcijom se želi postići povećani stupanj tehničke ispravnosti vozila na cestama. Dobrovoljnim dolaskom vlasnika vozila u stanicu tehničkog pregleda na vozilu će se pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama, te će se ispitati najveća brzina vozila.
Mole se svi vlasnici navedenih vozila da iskoriste ovu mogućnost kako bi provjerili tehničko stanje svog vozila i eventualni nedostatak na vozilu na vrijeme otklonili kako bi svima sigurnost na cestama bila veća.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Uskrsni doručak’ u Sinju


U organizaciji Turističke zajednice grada Sinja te uz potporu Grada Sinja i Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, jučer, 17. travnja, na uskrsni pondjeljak, po prvi put u Sinju je održana manifestacija Uskrsni doručak.
Događanje je upriličeno u svrhu prezentacije tradicijskih uskrsnih jela i običaja. Cilj nam je u ovo vrijeme predsezone omogućiti svim gostima uvid u našu bogatu tradiciju pripreme uskrsnih jela i običaja koji je prate, te im tako približiti destinaciju koju posjećuju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR