Srijeda, 18.04.2012.

Na Sajmu pršuta 60-tak izlagačaNa 7. nacionalnom sajmu pršuta i suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati 20. i 21. travnja u Sinju, predstavit će se 60-tak izlagača iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Osim proizvođača pršuta, svoje proizvode predstavit će proizvođači sira, vina, rakije, maslinova ulja, te rukotvorina. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Sinju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj organiziraju akciju darivanja krvi, koja će se održati u petak, 20. travnja u prostorijama društva, od 9 do 13 sati. Akciji će pristupiti maturanti sinjskih srednjih škola. Pozivaju se i drugi davatelji, starosti od 18 do 65 godina, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hrvatačani putuju u Bleiburg

Općina Hrvace za svoje mještane organizira put u Bleiburg na misno slavlje za žrtve bleiburške tragedije.Polazak je 11. svibnja u ponoć, a broj mjesta je ograničen. Put je besplatan, a svi koji se prijave moraju imati uredne putovnice. Sve informacije i prijave mogu se obaviti kod voditelja puta Stipe Radana Vabe na broj mob. 098 170 15 91.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

ŽRK Sinj dočekuje Lokomotivu

ŽRK Sinj večeras u Sinju igra zaostali susret 20. kola 1. HRL, u kojem dočekuje zagrebačku Lokomotivu. Utakmica će se igrati u školskoj sportskoj dvorani s početkom u 19 sati.Među Sinjankama neće biti ozlijeđene Brčić, zbog poštede do sljedeće utakmice, koja se igra 28. travnja u Varaždinu sa ŽRK Koka Varaždin. Ostale cure su spremne za susret s drugoplasiranom ekipom lige, iza koje je samo jedan poraz i to od Podravke. No, usprkos jakom protivniku koji je u večerašnjem susretu veliki favorit, Sinjanke će pružiti maksimalan otpor. Stoga pozivamo navijače da večeras dođu u dvoranu i daju podršku sinjskim rukometašicama, te da vide drugoplasiranu ekipu lige.
ŽRK Sinj u borbi je za ostanak u 1. HRL. U posljednje dvije utakmice izgubio je važne bodove, zbog čega je doveden u situaciju da mu na kraju ostanak u ligi može ovisiti i o rezultatima drugih klubova, no sve će se iskristalizirati nakon susret s Kokom
IZVOR: WWW.FERATA.HR