Subota, 18.04.2009.

VIJESTI IZ OTOKA

Zlatko Grgat kandidat je Hp-Hpp za načelnika općine Otok na izborima koji nam slijede. Kandidat za zamjenika je Boženko Kulić, dok će nositelj stranačke liste za Općinsko vijeće biti Branko Erceg Ban.

"EEE...KAKO JE TO LIPO BILO"

Pučki glumci KUD-a "Kamešnica" Otok danas, 18. travnja, će u Otočkoj općinskoj dvorani izvesti predstavu "Eee... kako je to lipo bilo!" Početak je u 20,00 sati, a sav prikupljeni prilog ide u humanitarne svrhe.

KONCERT

U galeriji Galiotović večeras, 18. travnja, će se održati koncert na kojem će nastupiti Zagrebački gitariski trio: Darko Petrinjak, Ištvan Romer i Goran Listeš. Koncert se održava uz potporu Ministarstva Kluture RH.

KINO DANAS

U gradskom kinu večeras u 19 sati i 30 minuta igra britansko-indijski film "Milijunaš s ulice".

SPORT

Pred nama je bogat športski vikend, iz kojeg izdvajamo odlučujući susret Alkara protiv Zaboka, za ostanak u A1 košarkaškoj ligi. Susret se igra u Sinju, 18. travnja, u 20,00 sati. Maligani pozivaju sve navijače i simpatizere Alkara da u što većem broju podrže svoj klub, a skupljanje je u 17,00 sati u prostorijama kluba navijača. Ulaz za večerašnji susret je slobodan.

U natjecanju 2. HNL Junak sutra, 19. travnja, gostuje u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca. Početak je u 16,30 sati.
U isto vrijeme u Hrvacama u susretu 3. HNL jug sastaju se Hrvace i Omiš.

U drugoligaškom rukometnom natjecanju Cetinka od 18 sati dočekuje ekipu Krilnika, u 16,00 sati sastaju se Kamičak i Dubrovnik, a rukometašice Sinja od 20 sati u solinu igraju protiv Vranjica.

Kuglači triljskog Vrnija igraju kvalifikacije za ulazak u prvu ligu. Natjecanje se održava na Plitvičkim jezerima.

Na gradskom bazenu održava se pripremni turnir kadetskog uzrasta u veterpolu. Uz domaćina sudjeluju još klubovi
Medveščak, Mornar i Jadran, a okupio je oko 100 igrača.