Srijeda, 18.03.2020.

Vodovod i odvodnja Cetinske krajine do daljnjega obustavlja sve svoje redovite aktivnosti

Od četvrtka, 19. ožujka 2020. godine, obzirom na novonastalu situaciju sa širenjem koronavirusa, Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o. Sinj (VIOCK) do daljnjega obustavlja sve svoje redovite aktivnosti.
Do daljnjega se neće vršiti izvođenje vodovodnih priključaka i crpljenja septičkih (sabirnih) jama. VIOCK će u cilju osiguranja opskrbe vodom i odvodnje osigurati dežurne timove koji će intervenirati po potrebi (hitnosti).
Sve ove mjere donesena su u cilju zaštite zaposlenika koji moraju kontinuirano brinuti o urednoj opskrbi pitkom vodom i odvodnjom. Za sve upite građani mogu kontaktirati VIOCK putem emaila tajnica@viock.hr i telefona 021/668154 i 021/668150
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Crveni križ otvorio telefonske linije za pružanje psihosocijalne podrške osobama u samoizolaciji ili karanteni

Ministarstvo zdravstva izvijestilo je da je aktiviran telefonski broj 113 na kojem građani mogu dobiti sve informacije vezane uz koronavirus, a na njihove upite će svakodnevno odgovarati epidemiolozi i drugi stručnjaci.
Ministarstvo poziva građane da se pridržavaju svih dosad donesenih mjera jer odgovornim ponašanjem može se smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Aeroklubu Sinj prijalazni pehar HZS


Hrvatski zrakoplovni savez dostavio je svoj prijelazni pehar Aeroklubu Sinj, ekipnom prvaku Republike Hrvatske u padobranskim skokovima na cilj.
Podsjetimo, sredinom rujna prošle godine na sinjskom aerodromu, u organizaciji aerokluba Sinj provedeno je državno prvenstvo u padobranstvu. Tada su sinjski padobranci u ekipnoj konkurenciji zauzeli prvo mjesto i prvi puta u svojem 70 – godišnjem postojanju okitili se naslovom državnog prvaka, ispred Osijeka i zagrebačke Croatie sa kojima su bili na postolju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR