Ponedjeljak, 18.03.2013.

Predavanje za proizvođače

Grad Sinj u suradnji sa stručnjacima laboratorija tvrtke Croatiakontrola iz Zagreba, organizira predavanje na temu: Zdravstvena ispravnost, proizvodne norme i sustavi certifikacije poljoprivrednih proizvoda. Predavanje će se održati u utorak, 19. ožujka 2013. u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, s početkom u 12 sati, a namijenjeno je proizvođačima voća, povrća, mlijeka i mliječnih proizvoda te predstavnicima hotela, restorana i prerađivačke industrije.
IZVOR: WWW.SINJ.HR

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u sklopu Doma mladih u Sinju, Glavička 29

Grad Sinj raspisao je natječaj za davanje u zakup poslovnogprostora, za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, primjereno prostoruuključujući noćni bar,  usklopu Doma mladih u Sinju, Glavička 29., ukatastarskoj čest. zgr. 560/4 K.O. Sinj, Z.U. 1591, (prizemlje). Ponude po natječaju primaju u roku 8dana od dana objave ove obavijesti, odnosno od dana 17.03.2013. godine. Opširnije...
IZVOR: WWW.SINJ.HR

Obavijest iz GIP-a Grada Trilja

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Trilja obavješćuje osobe zainteresirane za obavljanje dužnosti predsjednika, odnosno zamjenika predsjednika biračkih odbora za izbor zastupnika u Europski parlament, da svoje prijave mogu podnijeti u uredu ovoga Povjerenstva u prostorijama Gradske uprave Grada Trilja radnim danom od 13 do 15 sati.Kandidati za predsjednika, odnosno zamjenika biračkog odbora ne smiju biti članovi političkih stranaka, a po mogućnosti trebaju biti pravne struke.
Uz priajvu je potrebno donijeti kopiju osobne iskaznice.
Predsjednik GIP-a Grada Trilja
Tonći Pletikosić, dipl.iur.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odbojkašice prvakinje Druge lige

Dva kola prije kraja prvenstva Ženski odbojkaški klub Sinj pobjedom je i teoretski osigurao naslov prvaka Druge HOL-jug, čime je ponovio prošlogodišnji uspjeh, ali i potvrdio da je nagrada za najbolji sportski kolektiv grada Sinja za 2012. godinu otišla u prave ruke...
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjsko kazalište gostuje u Švicarskoj

Dječji dramski studio Sinjskog pučkog kazališta, na poziv Udruge roditelja Hrvatske nastave u Švicarskoj Konfederaciji i Hrvatskog kulturnog kluba iz Badena, 23. ožujka gostuje u Horgenu. Mladi sinjski glumci na festivalu Hrvatske kazališne nastave bit će jedini predstavnici iz Hrvatske, a izvest će predstavu Jaje lutalica. Predstavu je napisala Niveska Juraga Kovačev, a režiju potpisuje Željko Viculin.
Istu predstavu imat će priliku vidjeti i publika u Arbonu dan kasnije.
Na gostovanju u Švicarskoj Sinjani će izvesti i predstavu 'Božična bajka (Priča iz trgovačkog centra) autora Mate Matišića i to 23.ožujka, subota, u Spreitenbachu i 24. ožujka, nedjelja u Arbonu.
Sinjsko pučko kazalište ovom prilikom zahvaljuje gđi. Gordani Kešina, koordinatorici Hrvatske nastave, i Ani Števanja Macan koje su najzaslužnije za još jedno gostovanje, drugo u tri godine, naših glumaca u Švicarskoj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR