Petak, 18.03.2005.

Tijekom korizmenog razdoblja FRAMA Sinj provodi humanitarnu akciju prodaje lutrijskih listića od kojih je sav prihod namijenjen za Caritas Sinja i Cetinske krajine. Sutra će se ispred crkve u 11 sati održati izvlačenje dobitnih listića, a nagrade su osigurali razni sponzori.
Danas u 16 sati uz sinjsku Tvrđavu održat će se pobožnost Put Križa. Okupljanje i prva postaja bit će na tvrđavi Kamičak.
U nedjelju 20. ožujka je Muka Gospodnja-Cvjetnica kada će se u 9.45 sati vršiti blagoslov grančica u samostanskom dvorištu, nakon čega će uslijediti misa u crkvi.

POTPISIVANJE UGOVORA ZA RAZVOJ VOćARSTVA

U ponedjeljak u 9 sati u Gradskoj vijećnici grada Sinja bit će upriličeno potpisivanje Ugovora o zajedničkom sufinanciranju Programa razvoja voćarstva na području grada Sinja. Program je proveden prema modelu sufinanciranja 1/3 grad Sinja , 1/3 iznosa županija Splitsko-dalmatinska te 1/3 stranke kojih je prijavljeno 11.

SPORT

š.R.D. Cetina u nedjelju provodi akciju čišćenja ribnjaka Plana u Košutama uz Cetinu. Ovo je prilika da članovi društva kao i zainteresirani građani sudjeluju u spomenutoj akciji. U akciji, kao i u mnogim do sada, sudjeluju sinjski izviđači. Za sudionike akcije osigurana je marenda.

VRIJEME

Prevladavat će sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 22 Celzijeva stupnja.