Srijeda, 18.01.2006.

JAVNI POZIV ZA KREDITIRANJE PODUZETNIKA POčETNIKA GRADA SINJA

Poduzetnici početnici sa područja Grada Sinja imaju mogućnost podnijeti zahtjev za poduzetničke kredite koje će dodijeljivati Grad Sinj. Dokumentaciju za navedeni program mogu predignuti u Odjelu za prostorno planitranje, gospodarenje prostorom i razvoj, a zahtjev su dužni predatio do 31. siječnja.

POčEO UPIS U VOJNU EVIDENCIJU

I danas se nastavilo sa upisom u vojnih obeznika u evidenciju. Od osam sati upisivana su prezimena početnim slovom J i K, u 11 sati Li LJ, dok će od 13 sati biti upis prezimena početnog slova M, N i NJ

Iz ureda za obranu Sinj naglašavaju da su se pozivu dužni odazvati svi pozvani bez obzira jesu li primili ili ne pojedinačni poziv. Neodazivanje na poziv povlači odgovornost po odredbama Zakona o obrani.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U TRILJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dobrovoljnih davatelja krvi Trilj organiziraju drugu ovogodišnju akciju darivanja krvi. Humana akcija predviđena je u triljskom restoranu Dalmacija u čertvrak početkom u 9 sati. Crveni križ poziva sve dobrovoljne darivatelje krvi i one koji bi to željeli postati da se odazovu spomenutoj akciji koja će potrajati do 13 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sutra u srijedu od 10 do 13 sati bez napajanja električnom energijom biti će potrošači na području grada Vrlike, općina Kijevi i Civljane - izvjestili su iz HEP-a.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas oblačno vrijeme s kišom. Temperatura zraka izmjerena u 7 sati iznosila je 5 stupnjeva Celzijevih.