OBAVIJEST IZ FONDA GOSPE SINJSKE

U tijeku su prijave u Fond Gospe Sinjske za pomoć studentima slabijeg imovinskoga stanja. Rok za prijavu je 15. studenoga 2011. Obzirom na iskustvo prvih dana (pozive i dolaske majki i baka), molimo studente da OSOBNO nazovu ili pošalju e-mail poruku ukoliko ne mogu doći, osobito za dodatna pitanja o prijavi. Najjednostavniji način komunikacije je putem e-maila.

OBRAZAC i UPUTE za prijavu postavljeni su u rubriku Fond Gospe Sinjske, obuhvaćaju pet (5) stranica, nužno ih je dobro proučiti i redom ispuniti sve rubrike prema uputama. Ispunjeni Obrazac može se poslati putem maila, a roditelj može donijeti potrebnu dokumentaciju ukoliko student ne stigne ili ne može poslati poštom. Nepotpune prijave neće se razmatrati!

Napomena: Za studente koji svoju prijavu ne mogu donijeti preko tjedna ili poslati poštom, ured će raditi subotom u studenome (5. i 12. studenoga) u vremenu od 15 do 17 sati (radi jednostavnosti i bržeg obrađivanja prijava preporučamo prijavljivanje putem e-maila i poštanskim putem!).
IZVOR: SVETIŠTE GOSPE SINJSKE

07.11.11