Je li vaše vozilo spremno za zimu?

Provjerite: je li vaš automobil tehnički pripremljen za jesensko-zimske uvjete vožnje, kad se vozi pod svijetlima, kad je na kolnicima voda, kad se mogu očekivati vremenske nepogode.
Od 26. listopada do 23. prosinca 2011. AK 'Dalmacija' Sinj omogućio je svojim članovima, članovima HAK-a, kao i vozačima koji se učlane u AK 'Dalmacija' besplatne temeljite kontrole tehničkog stanja vozila, ali i uštede na popravcima.

Predbilježite se odmah za pregled svojega vozila na mob. 099/25 93 429 i rezervirajte termin u radionici AK 'Dalmacija'. Izaberite dan pregleda: od ponedjeljka do petka od 10 do 14 sati.

Što se sve kontrolira? Svjetla, brisači, gume, kočnice, dijagnosticiranje motora, tekućina za kočenje, antifriz, ulje u motoru, funkcioniranje sistema za grijanje i hlađenje unutrašnjosti vozila.

Pregledi su besplatni za sve članove HAK-a, ako već nisu iskoristili pravo na tehničku uslugu. Pronađu li se kvarovi, djelatnici na dijagnostici uputiti će Vas na radionice u kojima se mogu besplatno zamijeniti žaruljice, promijeniti disk pločice po 50 posto nižoj cijeni, besplatno promijeniti ulje u motoru. Kao član AK 'Dalmacija' Sinj imate pravo i na kupnju dijelova za Vaše vozilo 10 posto jeftinije. Ne propustite hvale vrijednu akciju, zbog sebe i svih sudionika u prometu!
IZVOR: WWW.FERATA.HR

29.10.11