Sportska srijeda

Danas je zanimljiv i sadržajan sportski dan u kojem svoje nastupe imaju klubovi s područja Cetinskog kraja.
Nakon prvih prvoligaških bodova, osvojenih na gostovanju kod Tvina u Virovitici, rukometašice Sinja večeras traže prvu pobjedu na domaćem terenu. Večeras u 20 sati, u 6. kolu ugostit će ekipu Orijenta iz Rijeke.

Uvertira rukometašicama je ogled rukometaša. Naime, od 17 sati u sinjskoj dvorani, u okviru županijskog rukometnog kupa sastaju se Kamičak i Solin.

Danas su na rasporedu i susreti 10. kola 3. HNL-jug. Nakon nekoliko negativnih rezultata i samo 5 osvojenih bodova, Hrvace traže bodove spasa. Od 15 sati i 30 minuta gostuju kod Zmaja u Blatu na Korčuli.

Danas kreće i A2 košarkaška liga jug. U prvom kolu triljska Cetina na svom terenu večeras u 20 sati dočekuje jednog od kandidata za naslov prvaka GKK Šibenik.

Povodom proslave Dana općine Otok i blagdana Svetoga Luke, na ŠC 'Gola brda' danas u 14 sati će se odigrati susret nogometnih veterana.

U organizaciji županijskog nogometnog saveza na ŠC 'Sv. Mihovil' u Brnazama danas kreće prva razina selektivnog procesa za dječake rođene 1998. godine sa područja Cetinske krajine. Početak je u 15 sati.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

12.10.11