Sport

Nogomet:
2. HNL, 3. kolo, Croatia Sesvete – Junak 1:1

Drugo kolo 3. HNL jug, drugo gostovanje i drugi poraz Hrvaca s istim rezultatom 0:2.

Podjelom pehara i priznanja najboljima ispred pokrovitelja grada Sinja gospodin Milan Smoljo je zatvorio i posljednju  sportsku priredbi u okviru Dana Alke i velike Gospe. Na terenima sportskog centra Ragbi klub Sinj jučer, 3. rujna, organiziran je  8. turnir kadeta i juniora. Ukupni pobjednik je RK Sinj, a osim Sinjana na turniru su sudjelovale i ekipe mladih ragbijaša iz Viteza, Tomislavgrada i Splita.

Odličnom igrom i uvjerljivom pobjedom nogometaši otočkog OSK-a uspješno su krenuli u novoj sezoni 4. HNL - jug skupina B.
Igrači trenera Nenada Vučkovića na svom su terenu s 4:1 (3:0) porazili Mračaja iz Runovića. Strijelci za domaći sastav bili su Šandrić, Vardić, Banić, Škojo i Zvonimir Norac Kevo. U drugom kolu Otočani u nedjelju od 16,30 igraju u Mravincima protiv domaće Sloge.

Škola gimanstike Sinj obavještava sve članove da treninzi počinju u utorak, 6. rujna po ustaljenim terminima za dječake i djevojčice (utorak, srijeda i četvrtak od 16.30, 17.30 i 18.30 sati).
Od 6. rujna vrši se i upis novih članova. Svi zainteresirani mogu doći u OŠ 'Ivana Lovrića', gdje ce dobiti sve potrebne informacije.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

04.09.11