Sport

U Glavicama je jutros počeo 18. turnir za mlađe uzraste - pionire, mlađe pionire, početnike i mlađe početnike 4. memorijal 'Mirko Perić'. Na četverodnevnom turniru, koji se igra na igralištu NK Glavice, sudjeluju 33 ekipe iz 15 klubova s područja Dalmacije.
Utakmice se igraju tijekom cijeloga dana, a završnica turnira za sve kategorije igrat će se u nedjelju poslijepodne, kada će biti i prigodni program te podjela priznanja i nagrada najboljim ekipama i pojedincima.
Organizator turnira je Škola nogometa Glavice, a dio je manifestacije 'Dani Alke i Velike Gospe'.


ŽOK Sinj po peti put, u sklopu manifestacije 'Dani Alke i Velike Gospe', organizira odbojkaški turnir na otvorenom igralištu kod kina. Na turniru će uz Sinjanke nastupiti najbolje mlađe kadetske i kadetske ekipe iz županije: Split 1700, Kaštela DC, Makarska i Marina Kaštela. Turnir se igra u petak i subotu od 17 do 22 sata. Prvoga dana u 19,30 sati igra se revijalna utakmica najmlađih odbojkašica Sinja i Stobreča. Pozivamo sve ljubitelje sporta da svrate i pogledaju sve ljepote koje nudi odbojka.


U Dicmu se, na športskom centru kod zgrade osnovne škole, igra tradicionalni malonogometni turnir 'Ante Tonći Brkić', kojeg su u čast i spomen poginulim braniteljima iz Domovinskog rata s područja Dicma organizirali Općina Dicmo i Udruga malog nogometa Dicmo.
Sinoć su postignuti sljedeći rezultati:
Jukić Dam – Buffet Sinobor 5 : 4
Garaža Pujanke – MNK Cista Velika 7 : 0
Diskont Toni – C.B. Most Trilj 2

Večeras su na rasporedu nove tri utakmice. U 20,30 sati sastaju se UNHSDR i Ekipa sa šanka, u 21,30 Konoba Tomić i Staklo, a u 22,30 Dubova feta i Gala.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

18.08.11