Srijeda, 17.12.2014.

Promocija knjige ‘Alka u politici – politika u Alki’U četvrtak, 18. prosinca u Alkarskim dvorima u Sinju, s početkom u 19 sati upriličit će se promocija nove knjige Ivana Kozlice. Knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Marko Trogrlić, doc. dr. sc. Don Josip Dukić i sam autor mr. sc. Ivan Kozlica. Moderator predstavljanja bit će Ante Botić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otok: Potpisivanje ugovora o stipendiranju

Općina Otok organizira zajedničko potpisivanje Ugovora o učeničkim i studentskim stipendijama za akademsku godinu 2014./2015. godine sa svim korisnicima koji su stipendiju ostvarili temeljem javnog poziva.
Svečano potpisivanje održati će se 23. prosinca u općinskoj dvorani, s početkom u 11 sati. Pravo na stipendiju u iznosu od 500 kuna mjesečno ostvarilo je 118 korisnika. Mole se korisnici stipendija da se odazovu u što većem broju radi ostvarivanja prava na isplatu za listopad i studeni 2014. godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Redovna godišnja skupština URUPDBR-a

Sutra će se održati redovna godišnja skupština Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Sinja i Cetinske krajine.
Skupština će se održati u hotelu Alkar s početkom u 12 sati. Okupljanje članova bit će u 11 sati i 30 minuta kod spomenika poginulim braniteljima, gdje će predsjedništvo Udruge položiti vijenac i zapaliti svijeće.
IZVOR: WWW.FERATA.HR