Srijeda, 17.12.2008.

OVE GODINE 4 SLUčAJA TRIHINELE

Svinjokolja na području Cetinskog kraja privodi se kraju, a od njenog početka zabilježena su ukupno četiri slučaja trihineloze, po dva u veterinarskim stanicama u Sinju i Hrvacama. Sve su svinje bile porijeklom iz Slavonije, kupljene na stočnim pazarima.Poslijednji slučaj otkriven je u Veterinarskoj stanici u Hrvacama

OBAVIJEST

Grad Sinj i ove je godine, uoči Božićno-novogodišnjih blagdana, pripremio poklon pakete korisnicima pomoći za uzdržavanje, civilnim invalidima i članovima Kluba liječenih alkoholičara Sinj. Pripremljeno oko 400 paketa koji će se dijeliti danas i sutra od 7,30 do 18,00 sati.

BOžIćNO-NOVOGODIšNJI PROGRAM

Sutra, 18. prosinca, u Sinju gostuje Gradsko kazalište mladih Split, s komedijom "Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja" Ive Brešana. Režiju potpisuje Vanča Kljaković, a igraju Filip Radoš, Vladimir Davidović, Jasmina žiljak, Franko Strmotić, Vinko Mihanović, Jolanda Tudor i Antonio Franić.
Početak predstave je u 20,00 sati u kinu, a predprodaja ulaznica u knjižarama Duga i Axel.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras se prikazuje britanski mjuzikl Mamma mia.. Film počinje u 19.45 sati.

SPORT

Večeras, 17. prosinca, će se u s početkom u 19 sati u gradskom kinu u Trilju održati izvlačenje parova za 26. Triljski malonogometni turnir. Turnir počinje u petak 19.prosinca.

Prijave za sinjski 27. Božićno novogodišnji turnir zaprimaju se do sutra, 18. prosinca, do 19 sati kada će biti održano izvlačenje u prostorijama Udruge za mali nogomet u u Tripalovu voćnjaku.

Ovoga vikenda na sinjskom bazenu će se održati vaterpolski turnir za 95. godište, na kojem će sudjelovati Mladost Zagreb, Medveščak, Galeb, Splitski klubovi POšK, Mornar i Jadran te domaćin Sinj. Prvi susret na rasporedu je u petak od 18,00 sati. Organizatori turnira su Vaterpolo klub Sinj i Grad Sinj.