Ponedjeljak, 17.12.2007.

SINJSKO PUčKO KAZALIšTEU četvrtak, u 20h u kinu se premijerno igra drugi dio predstave "Zavod za zapošljavanje". Scenarist i režiser Bruno Barać nam objašnjava kako je riječ o komediji, teme su lokalne, svakodnevne i svima dobro poznate.

USUSRET BOžIćU - RASPORED DOGAđANJA

20. prosinca (četvrtak) - Ispovijed u Lučanima (15 h) i Karakašici (16 sati)
21. prosinca (petak) - Ispovijed u čitluku/J. i Brnazama (9.30 i 16 sati)
21. prosinca (petak) - Ispovijed za mlade (od 18 do 20 sati)
22. prosinca (subota) - Ispovijed u Glavicama (15 sati)
24. prosinca (ponedjeljak) - Polnoćka (24 sata)
25. prosinca (utorak) - BOžIć - ROđENJE GOSPODINOVO
26. prosinca (sv. Stjepan) - Božićna predstava Dječjeg zbora (18 sati)
Početak blagoslova obitelji (od 14 sati)
30. prosinca (nedjelja) - Svetkovina Svete Obitelji
31. prosinca (ponedjak) - Misa zahvalnica - Stara Godina (10 sati)
1. siječnja (utorak) - Svetkovina sv. Bogorodice - Nova Godina (10 sati)
2. siječnja (srijeda) - Nastavak blagoslova obitelji
6. siječnja (nedjelja) - Svetkovina Bogojavljenja
13. siječnja (nedjelja) - Krštenje Isusovo - završetak božićnog vremena!
IZVOR: http://www.gospa-sinjska.htnet.hr

OBAVIJEST

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj danas je počela podjela paketa umirovljenicima s mirovinom do 1.500,00 kuna. Paketi će se dijeliti danas i sutra cijeli dan, a u srijedu do 12 sati. Iz Crvenog križa napominju da paketa ima dovoljno za sve, te da nema potrebe za stvaranjem gužvi. Ante Omrčen iz sinjskog Crvenog križa napominje da se još mogu predignuti paketi za korisnike pomoći za uzdržavanje centra za socijalnu skrb. Za ovogodišnje pakete Grad Sinj izdvojio je oko 300 tisuća kuna.

VIšE OD 700 DOZA KRVI PRIKUPLJENO NA NAšEM PODRUčJUU gradskom društvu Crvenog križa zadovoljni su i ovogodišnjima akcijama darivanja krvi na našem području. Broj darivatelja kako nam potvrđuje voditelj Ante Omrčen svake godine je sve veći tako da je kao i prethodne plan od 700 prikupljen doza premašen.

PRODAJNA IZLOžBA

Udruga tjelesnih invalida Grada Sinja UTIS danas u 18 sati otvara prodajnu izložbu slika u Palači Tripalo. Na izložbi će se naći slike sinjskih ali i nekih drugih umjetnika koji su se odazvali humanoj akciji za nabavku ortopedskih pomagala članovi sinjske Udruge.

KINO DANAS

U sinjskom kinu i večeras od 19 sati prikazuje se američki
film «Lov u Bosni», u kojem glavne ulozi igraju Richard Gere i Terrence Howard.

SPORT

U pretposljednjem susretu ovog dijela A-2 košarkaške lige Triljska Cetina poražena je nakon produžetaka u Zadru od ekipe Jazina 84:76.

U posljednjim susretima u ovoj godini 2. kuglačke lige Vrni iz Trilja pobijedio je Splitsku banku 5:3, dok je Vrlika s istim rezultatom pobijedila ekipu Sinja.

Danas u 19 sati u Triljskom kinu izvlačenje je parova za 26 po redu božićno-novogodišnji «Alianz» kup do sada je prijavljeno 40 ekipa, a organizator očekuje kako će ih biti preko 50.

Prijave za sinjski 26. Malonogometni turnir traju do sutra, 18. prosinca, u 18 sati kada je i izvlačenje, a natjecanje bi počelo u četvrtak. Do danas se za sudjelovanje na turniru prijavilo 32 ekipe.

škola nogometa Glavice organizira Ligu klubova i organiziranih skupina u malom nogometu, za dječake rođene 95.,97. i 99. godine. Susreti će se igrati subotom i nedjeljom na umjetnoj travi u Glavicama, s izuzetkom većih vremenskih neprilika. Sve informacije kao i prijave mogu se ostvariti na mobitel 095 809 43 67. Do sada su svoje prijave ivršili svi klubovi. Uz ovaj turnir iz škole nogometa Glavice stiže obavijest za sve zainteresirane da se uključe u ovu školu, a dječacima koji imaju mjesto stanovanja dalje od mjesta treniranja, osiguran je kombi prijevoz.

KRONIKA 92

PP SINJ, 16.12.2007. g., oko 14,00 sati, u mjestu Krivodol, grad Trilj, šezdesešestogodišnjak je prilikom pokušaja gašenja vatre na otvorenom prostoru zadobio opekotine. Liječnička pomoć mu je pružena u DZ Sinj nakon čega je prevezen u KBC Split, gdje su mu utvrđene TTO. Hospitaliziran je u KB Križine.
IZVOR: PU SD