Ponedjeljak, 17.11.2014.

Košute: Sjećanje na žrtve Vukovara i ŠkabrnjeU triljskom naselju Košute i ove godine će se upriličiti paljenje svijeća za sve žrtve Vukovara i poginule branitelje.
Sveta misa za sve žrtve Domovinskog rata služit će se danas u 16 sati u župnoj crkvi. Nakon toga će se paliti svijeće u Vukovarskoj ulici, kod centralnog križa na mjesnom groblju i kod murala hrvatskim generalima ‘Navik on živi ki zgine pošteno’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dicmo: Svijeće na žrtve Vukovara i Škabrnje

Simbol stradanja, herojski Vukovar u mislima je hrvatskog naroda posebno ovih dana kada će se diljem Lijepe naše upriličiti razne manifestacije gdje će se odavati počast Vukovarcima koji su u temelje Hrvatske neovisnosti ugradili svoje živote.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Započeo projekt ‘I mi smo trista’Posjetom djece Alkarskim dvorima započeo je kulturno-edukacijski projekt pod nazivom ‘I mi smo trista’. Radi se o suradnji Alkarskog društva s vrtićima, osnovnim i srednjim školama iz Sinja kojim se i najmlađe naraštaje uključuje u obilježavanje 300. Alke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rukomet: Novi poraz za Kamičak

Rukometaši Kamička u sedmom su prvenstvenom kolu poraženi na gostovanju u Solinu, što im je već drugi poraz u nizu…
Sinjski rukometaši su nakon domaćeg poraza od Jelse u prošlom kolu, ovog vikenda posrnuli i na gostovanju u Solinu.
Čak 37 primljenih golova jasno će pokazati kako obrana nije bila na potrebnoj razini, a iako je napad zabio 29 golova, teško je bilo oduprijeti se domaćoj navali.
Rezultat:
Solin – Kamičak 37:29
Opširnije...

IZVOR: WWW.FERATA.HR