Srijeda, 17.11.2004.

SUTRA SE OBILJEžAVA 13. OBLJETNJICA SJEćANJA NA žRTVE VUKOVARA 1991 GODINE

Grad Vukovar sutra 18.studenoga obilježava 13.obljetnicu sjećanja na žrtve Vukovara 1991 godine. život u Vukovaru se razlikuje od čovjeka do čovjeka , netko živi sa sjetom i tugom, netko s gorčinom ali ipak svi s velikim ponosom.
...

čELNICI SINJA I VRLIKE SA žUPANOM KRUNOM PERONJOM

čelnici Sinja i Vrlike predvođeni gradonačelnicima Matom Jukićem i Ivanom čorićem sastali su se županom splitsko-dalmatinskim Krunom Peronjom ...
...

STIPENDIJE ZA SINJSKE STUDENTE

Gradsko poglavarstvo Grada Sinja objavilo je natječaj za dodjelu 20 studentskih stipendija...
...

ISPLATA NOVčANE POMOćU ZA UZDRžAVANJE U HRVACAMA

Općinsko poglavarstvo Hrvaca obavještava korisnike pomoći za uzdržavanje s tamošnjeg područja da je počela isplata novčanih sredstava za kupnju drva za ogrjev. Kako saznajemo ukupno 64 korisnika primit će novčanu pomoć od 880 kuna. Prikom predizanja potrebno je rješenje o primanju pomoći i osobna iskaznica.

ISPLATA NOVčANE POMOćI ZA UZDRžAVANJE S PODRUčJA TRILJA

Korisnici pomoći za uzdržavanje s područja grada Trilja također u zgradi gradske uprave mogu predignuti novčana sredstva za kupnju drva. Planirano je da se novčana pomoć podijeli za ukupno 130 korisnika.

RAZMINIRANJE U CETINSKOJ KRAJINI

Dionica državne ceste Sinj-Klis na predjelu Kukuzovac zatvorena je zbog razminiranja...
...

ODGOđEN šTRAJK RADNIKA HPT-a

Republički sindikat radnika HPT-a odgodio je štrajkove najavljene za kraj studenog i prosinca do trenutka kada Uprava T-HT-a proglasi tehnološki višak radnika, što bi se trebalo dogoditi početkom 2005.

HSU O NASTAVKU DIJALOGA SA HDZ-om

Središnji odbor hrvatske stranke umirovljenika podupire nastavak dijaloga na ostvarivanju sporazuma HSU-HDZ o poboljšanju materijalnog položaja umirovljenika u idućoj godini. HSU smatra da treba stvoriti relane uvjete da prosječna mirovina što prije dostigne 50% prosječne plaće, kao što je predviđeno sporazumom HSU-HDZ .

POLJOPRIVREDNICIMA IZMJENE UVJETA OTPLATE KREDITA

Poljoprivrednici koji imaju opravdanih poteškoća u vraćanju kredita koje im je Ministarstvo poljoprivrede odobrilo ..
...

IZLOžBA SLIKA MLADENA VEžE

Večeras u 19,30 sati u Galeriji Galiotović bit će upriličeno otvaranje izložbe slika Mladena Veže. Doajen hrvatskog slikarstva izložit će dvadesetak ulja na platnu većeg formata nastalih od početka sedamdesetih do danas .

VRIJEME

Prevladava pretežno vedro sa slabom burom koja će do kraja dana okrenuti na sjeverozazapadnjak. U 14 sati u Sinju je izmjereno 14 Celzijevih stupnjeva. Sutra se očekuje uglavnom sunčano