Petak, 17.10.2014.

Etno izložba Branke MarinovićNarodne nošnje, stari predmeti, rukotvorine, stotinjak izložbenih primjeraka, sve na jednom mjestu.
Povodom obilježavanja blagdana Svetog Luke i Dana Općine Otok, jučer je u muzejskom prostoru Glazbene škole u Otoku otvorena izložba etno baštine otočke šalturice i etno dizajnerice Branke Marinović.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert Klape Sveti Luka i gostiju

Povodom blagdana sv. Luke i Dana općine Otok u organizaciji Općine Otok i Klape Sv. Luka večeras će se održati tradicionalni susret klapa.
Koncert će početi u 20 sati, u općinskoj dvorani. Uz domaćine, Klapu Sv. Luka, na koncertu će nastupiti muška i ženska klapa KUD-a Vrilo, ženska klapa Kurjože iz Podstrane, muška klapa Pasika iz Kostanja i muška klapa Zagora iz Trilja.
Domaćini pozivaju sve ljubitelje klapske pjesme, kao i one koji će to tek postati, da im se pridruže u večeri klapske pjesme u Otoku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

AK Sinj nastupio na Zagrebačkom maratonu

U nedjelju je u Zagrebu održano 23. izdanje Zagrebačkog maratona na kojem je nastupilo je 12000 trkača, što je najviše do sada. Trčalo se po sunčanom, dosta toplom vremenu, nepovoljnom za trkače (od 19 stupnjeva na startu do 25 u cilju).
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR