Srijeda, 17.10.2012.

23. obljetnica stvaranja HZS-a

Dana 17. listopada 1990 godine na sportskom aerodromu 'Sinj' smatraju se korijeni stvaranja Hrvatskih zračnih snaga. Piloti Aeroklubova 'Split' i 'Sinj' stavljaju se na raspolaganje demokratskoj izabranoj vlasti tj. Hrvatskoj državi. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U petak koncert Bulića i Thompsona

U Otoku će se u petak u 20 sati u sklopu proslave dana Općine Otok i sv. Luke održati koncert na kojem će nastupitio Mate Bulić i Marko Perković Thompson. Realno je za očekivati veliki broj posjetitelja iz cijele Cetinske krajine, pa i županije.
U prijašnjim godinama su u Otoku gostovali Miroslav Škoro, Prljavo Kazalište, Tiho Orlić, Dražen Zečić i drugi.
Piše: Frane Šušić-Jurić
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

U Sinju gostuje HNK Osijek

Večeras s početkom u 20 sati u gradskom kinu biti će izvedena predstava HNK Osijek po tekstu mate Matišića 'Sinovi umiru prvi'.Redatelj predstave je Zoran Mužić, scenograf Darko Bakliža, kostimografkinja Jasmina Pacek, glazbu je napisao Mate Matišić a svjetlo uredio Aleksandar Mondecar. Glume: Milenko Ognjenović, Ana Stanojević, Darko Milas, Ivana Gudelj, Davor Panić, Aljoša Čepl, Aleksandar Bogdanović, Mirosav Čabraja, Ljiljana Krička Mitrović, Mario Rade, Duško Modrinić, Vladimir Tintor.
Opširnije...

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rezultati 2. kola UMN Sinj

U nedjelju je odigrano drugo kolo malonogometne lige, nakon kojeg više nama stopostotnih momčadi, što će dovoljno reći da će ovogodišnje prvenstvo biti i više nego zanimljivo. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Policijski službenici Policijske postaje Sinj jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom. Sumnja se da je 5. listopada na Kamešnici otuđio više komada željezne građe, u vlasništvu 46-godišnjaka, oštetivši ga za veći novčani iznos. Otuđeni predmeti su pronađeni kod osumnjičenika, te su vraćeni oštećenom. 53-godišnjaku slijedi odgovarajuća prijava.
IZVOR: PU SD