Ponedjeljak, 17.10.2011.

ATLETIKA: Žilić i Vrajić slavili u OtokuOTOK –  Maratonac Zoran Žilić član AK Zagreb Ulix je postao pobjednik 16. atletske utrke « Sv. Luka – Otok 2011 ». Žilić je stazu dugu 10 kilometara pretrčao za 33:19. Drugi je bio Vedran Lozanov iz AK Agram, a treći Josip Barić iz MK Hrvatski sokol. Kod seniorki je slavila Marija Vrajić iz AK Veteran, sa vremenom 37:59. Druga je na cilj stigla Nikolina Šustić iz AK Solin, a treća Mirjana Kolar iz AK Ka-tim. Opširnije...

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Druženje žena SDP-a u Glavicama

Gradska organizacija Foruma žena SDP-a Sinj, na čelu s predsjednicom Dianom Breko, ugostila je u subotu više od dvjesto članica Foruma žena s područja Splitsko-dalmatinske županije i IX.izborne jedinice na ranču 'Mustang' u Glavicama, kako bi obilježila Međunarodni dan seoskih žena. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dan borbe protiv siromaštva

Danas je Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, koji se diljem svijeta obilježava pod sloganom 'Od siromaštva do održivosti'.
Još 1993. godine Opća skupština Ujedinjenih naroda odredila je 17. listopada danom promicanja svijesti o potrebi iskorjenjivanja siromaštva i bijede u svim zemljama, posebice onima u razvoju.
Povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva članovi sinsjke FRAME u subotu i nedjelju, u vremenu od 8 do 12 sati, ispred crkve i u samostanskom dvorištu prikupljat će higijenske potrepštine, hranu i novčane priloge za potrebite Sinjane.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

KK Alkar - KK Zagreb CO II 83:71

Rezultati nogometnih susreta odigranih proteklog vikenda:
2. HNL Rudeš - Junak 1:1
4. HNL - jug, skupina 'B' OSK - Omladinac 2:1
Glavice - Jadran (Tučepi) 4:2

ŽNL
Trogir - Tekstilac 0:0

Jučer je odigrano 4. kolo UMN Sinj. Donosimo rezultate i tablicu:
MNK SATRIĆ CASPER – TORCIDA OTOK C.B. LITRE 2:2 (1:0)
IKO PROMET – C.B. RODA 3:2 (2:1)
BRNAZE – SWISS BOYS 1:2 (1:1)
Š.D. DICMO – BULJAN KAMEN NINO TERM 0:5 (0:3)
MNK SUTINA – JUKIĆ DAM 3:1 (2:1)
Š.D. BRANITELJ – AZRA 1986 4:4 (1:4)

IZVOR: WWW.FERATA.HR