Nedjelja, 17.10.2010.

Održan "Hrvatski kickboxing kup"Jučer, 16. listopada 2010. g., u sportskoj dvorani u Sinju  organiziran je i održan od strane kickboxing kluba "KNEZ"-Sinj i Hrvatskog kickboxing saveza "Hrvatski kickboxing kup" za uzraste kadeta mlađih, kadeta starijih i juniora u semi i light contactu, te kickboxing "Otvoreni kup grada Sinja" za juniore u light contactu.
Ovo je prvo službeno kickboxing natjecanje ikada održano u  gradu Sinju te prvi "Otvoreni kup grada Sinja".

Iako možemo reći dosada nepoznanica većini naših građana za ovakve vrste takmičenja, jučer su svi gledatelji i drugi zainteresirani bili u prilici vidjeti i upoznati se sa svom ljepotom, izuzetnom atmosferom i dražima ovog međunarodnog sporta.
Natjecanju je prisustvovalo 115 natjecatelja od 16 klubova iz cijele Hrvatske, a samo natjecanje je proteklo u fair-playu i odličnom sportskom duhu.

Izuzetno odlične rezultate su postigli i članovi našeg kickboxing kluba "Knez"- Sinj sveukupno osvojivši 13 pehara od kojih 3 zlatna, 2 srebrna i 8 brončanih.
 
Rezultati po kategorijama:
- kadeti mlađi do 28 kg:
1. mjesto Mihael Laco
 
- kadeti mlađi do 32 kg:
3. mjesto Toni Vučković
 
- kadeti mlađi do 35 kg:
3. mjesto Joško Šabić
 
- kadeti mlađi do 38 kg:
3. mjesto Robert Jukić-Bračulj
 
- kadeti mlađi do 42 kg:
3. mjesto Mario Krajina
 
- kadeti stariji do 65 kg:
3. mjesto Marko Milun
 
- juniori do 84 kg, semi contact
1. mjesto Antonio Kulaš
 
- juniori do 84 kg, light contact
2. mjesto Antonio Kulaš
 
- kadetkinje mlađe do 28 kg:
2. mjesto Gloria Župić
 
- kadetkinje mlađe do 35 kg:
1. mjesto Anita Mravak
 
- kadetkinje mlađe do 42 kg:
3. mjesto Angela Macan
 
- kadetkinje starije do 50 kg:
3. mjesto Marija Buljan
 
- kadetkinje starije do 55 kg:
3. mjesto Martina Milun
 
- još su za naš klub nastupili i slijedeći natjecatelji:  Klara Grabić, Antonela Tomašević, Arijan Sušić, Bulj Josip, Ardian Shabani, Luka Jukić, Jure Grgat i Zvonimir Moro.
 
Završetkom natjecanja svi voditelji i treneri klubova, a posebno predsjednik kickboxing saveza prof. Predrag Znaor su izrazili zahvalnost organizatorima na odlično obavljenoj organizaciji turnira te najavili još u većem broju dolazak iduće godine.


Pripremili: Ljubo Knez i Marinko Vučković  

CROATIA SESVETE - JUNAK 1:0

CROATIA SESVETE - JUNAK 1:0 16.10.2010
Nogometaši Junaka danas su doživjeli drugi uzastopni prvenstveni poraz. Nakon gubitka bodova protiv Dugopolja u prošlom kolu, Sinjani su danas izgubili u gostima kod Croatije iz Sesveta 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Jurić u desetoj minuti koji se, nakon što je jedan igrač Croatije uputio dugu loptu prema naprijed, prikrao iza leđa obrane Junaka i udarcem s deset metara s desne strane iskosa zatresao mrežu Sinjana. Ostatak utakmice protekao je u ne baš kvalitetnoj igri s pokojom poluprilikom na obje strane, no rezultat se do kraja susreta nije mijenjao.
U sljedećem, desetom kolu 2. HNL Junak igra u Vukovaru protiv istoimenog domaćina. ŽK
IZVOR: NK JUNAK