Srijeda, 17.09.2014.

Na Radošiću održan prosvjed protiv postavljanja antena teleoperateraStotinjak mještana Radošića i Sinja, članovi BK ‘Vlaji’ i ostali građani okupili su se jučer na Radošiću kako bi mirnim prosvjedom iskazali svoje protivljenje postavljanju antena teleoperatera na Radošiću.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Sinju i Trilju

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj, narednog vikenda održat će se dvije akcije dragovoljnog darivanja krvi.
U petak, 19. rujna akcija će se održati u prostorijama Crvenog križa u Sinju, u vremenu od 9 do 13 sati. Suorganizator je Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj, a akciji će pristupiti i vatrogasci s područja Cetinskog kraja te Ragbi klub Sinj.
Dan poslije, u subotu, akcija dragovoljnog darivanja krvi održat će se u triljskom restoranu ‘Dalmacija’, također u vremenu 9 do 13 sati. Suorganizator akcije je Klub dragovoljnih davatelja krvi Trilj.
Organizatori aperliraju na sve dragovoljne davatelje krvi i ostale zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina života da se odazovu akcijama kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split, gdje nedostaje svih krvnih grupa.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mate Labrović srebrni na juniorskom Svjetskom kickboxing prvenstvu

Sinjski kickboksač Mate Labrović u Italiji je na juniorskom Svjetskom prvenstvu, u disciplini low kick, osvojio srebrnu medalju, što je samo jedan u nizu vrhunskih rezultata ovog 18-godišnjaka…
Labrović se proljetos u disciplinama low kick i full contact okitio naslovima prvaka Hrvatske, što mu je donijelo status juniorskog reprezentativca te samim time i put u talijanski Rimini na Svjetsko prvenstvo koje se održavalo od 6. do 14. rujna.
Dodajmo kako je naš daroviti sportaš svoj sportski put počeo u sinjskom KBK-u Knez, nakon čega je zbog školskih obveza prešao u splitski Mornar gdje i danas trenira.
U polufinalu teške kategorije (+91 kg) je Labrović za protivnika imao Mađara Bencea Sallaija kojeg je svladao, ali u finalu je ipak primat morao priznati srpskom predstavniku Srđanu Aleksiću.
IZVOR: WWW.FERATA.HR