Petak, 17.09.2004.

MEđUNARODNE GALOPSKE UTRKE NA SINJSKOM HIPODROMU

Na sinjskom Hipodromu u nedjelju će se održati tradicionalne međunarodne galopske utrke koje, pod pokroviteljstvom Grada Sinja, organizira Konjički klub Alkar. Predviđeno je 5 utrka i to:...

...

OTVORENJE DANA SV. MIHOVILA U TRILJU

U Trilju će se u nedjelju u 16 sati kod gradskog kina svečano otvoriti Dani Sv. Mihovila. U programu će nastupiti triljske mažoretkinje i gosti. Do samog blagdana triljskog zaštitnika, 29. rujna, u gradu će se održavati brojna kulturna, vjerska i športska zbivanja.

4.HODOčAšćE

U organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u Sinju će se sutra održati 4. hodoćašće hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji. U 12,00 sati vojni ordinarij msgr. Juraj Jezerinac služit će svetu misu za oko 1300 branitelja i članova njihovih obitelji.

...

VJEžBA 204.PROTUZRAKOPLOVNE POSTROJBE

Još danas će članovi 204. Protuzrakoplovne postrojbe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na području Sinja izvoditi simulaciju vježbe gađanja ciljeva u zraku. Vježba se izvodi zrakoplovom PS NINER.

POčINJU 5. VOJNE šPORTSKE IGRE

U vojarni Kula u Sinju danas počinju 5. Vojne športskE igra Zapovjedništva za izobrazbu i obuku hrvatske kopnene vojske koje će u 17 sati svečano otvoriti ministar obrane RH Berislav Rončević, koji je uz gradove i općine Cetinskog kraja i općinu Dugopolje, glavni pokrovitelj igara.

PROSLAVA DANA OPćINE HRVACE

U okviru programa proslave Dana općine Hrvace danas se u Onovnoj školi Dinka šimunovića do 13 sati vrši 14. ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Sinj. Po završetku akcije uslijedit će osnivačka skupština Kluba dobrovoljnih davatelja krvi Općine Hrvace. Večeras u 20 sati u dvorani Osnovne škole glumci splitskog HNK izvest će predstavu "Umakla se Joka šimunova".

...