Ponedjeljak, 17.07.2006.

PREDSJEDNIK VAD-a I GRADONAčELNIK SINJA SUTRA U POSJETU PREDSJEDNIKU RH


Predsjednik RH Stjepan Mesić sutra bi, prema najavama, trebao primiti predsjednika Viteškog Alkarskog društva Stipu Jukića i sinjskoga gradonačelnika Nikolu Tomaševića.Tako bi sutra trebala biti poznata i odluka o dolasku predsjednika Mesića na ovogodišnju Alku kao i odluka o ponovnom vraćanju pokroviteljstva Predsjednika RH.

IZBOR NAJLJEPšU OKUćNICU I BALKON U GRADU SINJU

I ove godine Tursitička zajednica grada Sinja i Radio Sinj organiziraju izbor za najljepšu okućncu i balkon na području Grada. Prijave se vrše u redakciji Radio Sinja na broj: 660-550
do kraja srpnja kada će posebno oformljena komisija izići na teren kao bi donijela odluku o najboljima.

"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2006."

U sklopu kulturno-zabavnog programa "Dani Alke i Velike Gospe" za četvrtak je najavljen koncert klasične glazbe Bože župića i njegovih gostiju. Koncert će se održati u Crkvi čudotvorne Gospe Sinjske s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Otvorena je izložba akademskoga slikara Vladimira Katića, koja se može pogledati do 21. srpnja u Galeriji Galiotović od 10 do 12 sati.

U okviru sinjskog kulturno-športskog ljeta danas počinje i tradicionalni turnir u balotama koji će se održavati u Alkarskim dvorima.

SPORT

Obavještavaju se igrači seniori nogometnoga kluba OSK iz Otoka da će se danas u 18,30 održati prozivka igrača i prvi trening pod vodstvom novoga trenera prof. Ivice Glavana na športskom centru Gola Brda.

Sva djeca koja žele trčati Brnašku Alku, koja će se održavati u sklopu Brnaškoga derneka, mogu prijaviti u kiosku "Oven" na autobusnom stajalištu u Brnazama.

VRIJEME

I u nastavku dana biti će sunčano i vrlo toplo vrijeme. I dalje bura. Temperatura zraka kretati će se između 28 i 30 stupnjeva Celzijevih.