Subota, 17.06.2017.

Kristina Križanac u ponedjeljak preuzima dužnost gradonačelnice

Objavom konačnih rezultata izbora za gradonačelnicu Sinja, stvorili su se uvjeti za primopredaju vlasti u Sinju.
Prema Zakonu o lokalnim izborima, mandat općinskog načelnika, gradonačelnika i župana te njihovih zamjenika izabranih na redovnim ili prijevremenim izborima počinje prvog radnog dana koji slijedi danu objave konačnih rezultata izbora, i traje do prvog radnog dana koji slijedi danu objave konačnih rezultata izbora novoga općinskog načelnika, gradonačelnika, odnosno župana,
mandat gradonačelnice Sinja Kristine Križanac i njenih zamjenika Denisa Glavana i Zlatka Ugrina počinje u ponedjeljak, 19. lipnja.
Primopredaja izvršnih ovlasti između Povjerenika Vlade Igora Vidaline i gradonačelnice Sinja Kristine Križanac te njenih zamjenika, održat će se u ponedjeljak s početkom u 10 sati.
Također, u ponedjeljak u 10 sati u uredu splitsko-dalmatinskog župana, održat će se primopredaja dužnosti između dosadašnjeg župana Zlatka Ževrnje i novoizabranog župana Blaženka Bobana.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Trilj: Paketi pomoći za korisnike Centra za socijalnu skrb

Iz Gradske uprave Grada Trilja uputili su obavijest korisnicima Centra za socijalnu skrb, koji primaju novčanu pomoć za uzdržavanje, da mogu predignuti pakete s hranom.
Podjela će se vršiti u prostoriji pokraj Gradskog kina Trilj, od ponedjeljka, 19. lipnja do 26. lipnja od 8 do 12 sati. Podjla će se vršiti uz predočenje osobne iskaznice.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

UMN Sinj: Malonogometna završnica prvenstva i Kupa

Ovog vikenda zanimljivo će biti na malonogometnim terenima gdje se igra sama završnica prvenstva, ali i finale kupa Ivan Akrap…
Program počinje u subotu polufinalom doigravanja, nakon čega slijedi i finale Kupa, dok će dan poslije u finalu prvenstva biti igrana prva utakmica u seriji do dvije pobjede.
Subota, 17.06.2017.
Poluzavršnica doigravanja (2. utakmica):
16,00 h: MNK Brnaze – MNK Azra 1986 Inel
Završnica kupa „Ivan Akrap“:
17,00: MNK Hrvace Kompass group – MNK Torcida Otok
Nedjelja, 18.06.2017.
Završnica doigravanja (1. utakmica – igra se na 2 pobjede):
MNK Torcida Otok – (pob. MNK Brnaze – MNK Azra 1986 Inel)
IZVOR: WWW.FERATA.HR