Srijeda, 17.04.2013.

Malbaši uručena nagrada ŽupanijeU Muzeju Hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu danas je održana svečana sjednica Županijske skupštine povodom Dana Splitsko-dalmatinske županije. Na svečanosti su uručene nagrade Županije. Osobna nagrada dodijeljena je Sinjaninu Petru Malbaši, ratnom snimatelju HTV-a i autoru nekoliko dokumentarnih filmova o Domovinskom ratu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest za članove biračkih odbora

Gradsko izborno povjerenstvo Sinj obavijestilo je kako je počela isplata novčane naknade za rad u biračkim odborima na izborima za EU parlament. Naknada se isplaćuje u računovodstvu Općinskog suda u Sinju, od 8 do 13 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Sinju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj organizira akciju darivanja krvi, koja će se održati u petak, 19. travnja, od 9 do 13 u prostorijama Društva u Sinju.Akciji će se odazvati maturanti sinjskih srednjih škola, te članovi Udruge navijača Dinamo Sinja i Cetinske krajine. Pozvani su i drugi davatelji krvi, kao i druge punoljetne osobe koje do sada nisu darivale krv, a željele bi postati darovatelji.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Moguće zamućenje vode

Zbog puknuća tlačnog cjevovoda Kosinac-Šušnjevača, došlo je do prekida u snabdijevanju vodom potrošača koji se vodom opskrbljuju preko crpne stanice Kosinac. Iz JKP Vodovod i čistoća Sinj upozoravaju kako je tijekom normalizacije u opskrbi moguće zamućenje vode, pa se građanima preporučuje prokuhavanje vode za piće.
IZVOR: WWW.FERATA.HR