Utorak, 17.04.2012.

Koncert učenika iz Sinja i Splita

Koncert učenika OGŠ Jakova Gotovca Sinj i GŠ Josipa Hatzea Split održati će se večeras s početkom u 20 sati u prostorijama glazbene škole u Sinju.Na koncertu će nastupiti učenici Anamaria Gojun, gitara II. razred i Dario Vučković, gitara III. razred u klasi prof. Zorana Melvana, Šimun Čarli Botica, gitara VI. razred u klasi prof. Gorana Caktaša, Nika Kolar, klavir III. razred, Nikolina Volarević, klavir, II. razred srednje, Doruntina Qivlaku, klavir II. srednje i Lara Vrgoč, klavir, I. srednje škole u klasi prof. Kosovke Čudine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Sinju

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj organiziraju akciju darivanja krvi, koja će se održati u petak, 20. travnja u prostorijama društva, od 9 do 13 sati.Akciji će pristupiti maturanti sinjskih srednjih škola. Pozivaju se i drugi davatelji, starosti od 18 do 65 godina, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

SEDMI NACIONALNI SAJAM PRŠUTA i suhomesnatih proizvoda SINJ 2012. s međunarodnim sudjelovanjemPoštovani obavještavamo Vas o održavanju 7. «Nacionalnog sajma pršuta i suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem», koji bi se trebao održati u gradu Sinju 20. i 21. travnja 2012. godine, te Vas pozivamo na sudjelovanje u manifestaciji.
...

Natječaj za prodaju zemljišta u GZK

Grad Sinj raspisao je natječaj za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području cijele 1. faze izgradnje Gospodarske zone Kukuzovac. Natječaj je otvoren do 24. travnja 2012. godine. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hodočašće u Bleiburg

Župa Gospe Sinjske organizira jednodnevno hodočašće u Bleiburg u subotu, 12. svibnja. Prijave i uplate mogu se obaviti na samostanskoj porti. Broj hodočasnika je ograničen, a cijena puta je 300 kuna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR