Četvrtak, 17.03.2016.

Izložba ‘Nikada i nigdje više’ u Galeriji Sikirica


U petak 18. ožujka 2016. godine u 19 sati u Galeriji Sikirica otvorit će se izložba ‘Nikada i nigdje više’ – Izložba o stradavanju osoba s invalidnitetom u II. svjetskom ratu, a svi zainteresirani moći će je razgledati u radno vijeme Galerije Sikirica do 15. travnja 2016. godine.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

LAG Cetinska krajina domaćin radnog susreta LAG-ova iz cijele Hrvatske

LAG Cetinska krajina u petak će, 18. ožujka 2016. godine ugostiti preko 30 gostiju iz više od 20-ak LAG-ova iz cijele Hrvatske programom ‘Transferi znanja u svrhu poboljšanja uspješnosti izrade i implementacije Lokalnih razvojnih strategija LAG-ova za razdoblje od 2014. do 2020. u okviru LEADER pristupa’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uskršnji humanitarni sajam ‘Djeca djeci’

Grad Sinj organizira uskršnji humanitarni sajam ‘Djeca djeci’, koji će se održavati od 23. do 25. ožujka na Šetalištu Alojzija Stepinca.

Gradonačelnica Kristina Križanac izrazila je zadovoljstvo što su inicijativu podržali dječji vrtići i osnovne škole s područja grada Sinja.

‘Na inicijativu Grada Sinja, sa zadovoljstvom je prihvaćena ideja o organizaciji uskršnjeg sajma ‘Djeca djeci’ od strane dječjih vrtića Bili cvitak, Blagovijest i Čarobni pianino, te od svih osnovnih škola s područja Grada Sinja. Na sajmu će se nuditi radovi djece, a svi dobrovoljni prilozi će se iskoristiti za kupnju didaktičke opreme za djecu s posebnim potrebama. Sajam će trajati tri dana, od 23. do 25. ožujka od 9 do 12 sati’, kazala je Križanac.
IZVOR: WWW.FERATA.HR