Srijeda, 17.01.2018.

Mladi nogometaši Čaporica sudjelovali na turniru u Sarajevu


Završen je 11. malonogometni turnir Šampion Junior Kup Sarajevo na kojem su sudjelovali i malonogometaši iz Čaporica.
NK Čaporice – Trilj natjecao se u dvije dobne kategorije, 2005. i 2006., koje su bili uvrštene među 16 odličnih ekipa, ali nažalost nisu izborili prolazak u polufinale.
U zadnjoj utakmici mladi triljski malonogometaši svladali su FK Velež, koji je ujedno na kraju bio i osvajač turnira, rezultatom 2:1.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Sinjski ferali’ održali prvu godišnju Skupštinu

Udruga Sinjski ferali održala je svoju 1. godišnju Izvještajnu skupštinu.
Na Sakupštini se raspravljalo o aktivnostima koje su realizirane tijekom prošle godine, odnosno od osnutka Udruge i planovima za 2018. godinu. Predsjednica Anita Bota podnijela je financijsko izvješće za 2017. godinu, kao i financijski plan za 2018. godinu te su oba prihvaćena.
Dnevni red Skupštine obuhvaćao je i dogovor oko planiranja aktivnosti Udruge, reguliranja članstva u Udruzi i dogovoru oko pristupnih zahtjeva novih članova.
Skupština je zaključena nakon kratke rasprave o nekoliko točaka i dogovora oko svih planiranih aktivnosti, među kojima su i projekti koje je Udruga odradila prošle godine ‘Uredimo Sinj za Alku i Veliku Gospu’ i ‘Snježni gradić’, koji su u planu i programu i za 2018. godinu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR