Nedjelja, 17.01.2016.

Indiano se udomaćio u SinjuOvu priču možemo svrstati u određeni zimski prijelazni rok i to na relaciji Šibenik-Sinj. Doduše, nije u pitanju nikakva košarkaška, nogometna ili neka druga sportska tema, već je riječ je o jednom konju, osmogodišnjem križancu hafingera i šetlandskog ponija nazvanom Indiano.
Umjesto šetnje i nošenja djece na svojim leđima oko Šubićevca, tvrđave Barone i Svetog Ivana, te drugim lokacijama u Šibeniku gdje je to do sada činio, ovaj ljepotan na svojim leđima ubuduće će nositi djecu i mlade kojima je potrebno terapijsko jahanje na sinjskom hipodromu. Naime, prije nekoliko dana šibenčanin Ante Juras, koji potječe iz stare šibenske težačke obitelji, odlučio je, kako kaže, svog ljubimca Indina pokloniti Sinjanima. Na to se odlučio jer nije uspio ostvariti svoju davnu želju, a to je organizacija terapijskog jahanja za šibensku djecu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar prekinuo crni niz pobjedom u Kaštelima

Seriju od četiri poraza Alkar je prekinuo odličnom predstavom u Kaštelima i pobjedom s kojom je i dalje ostao u krugu momčadi koje se bore za top pet. Čovjek odluke bio je Josip Boban, ali odlično su mu sekundirali i Svalina, Tešija te Bilić…
Ribola Kaštela – Alkar 86:88 (23:27, 18:24, 16:17, 29:20)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR