Subota, 17.01.2009.

šRD "CETINA" IZ SINJA DOBILO KONCESIJU ZA DIO RIBOLOVNE ZONE U HRVACAMA

Povjerenstvo Ministarstva poljoprivrede ribarstva i ruralnog razvoja donijelo je odluku da se po obavljenom natječaju športskom ribolovnom društvu Cetina Sinj dodijeli koncesija za dio ribolovne zone u općini Hrvace na Cetini na rok od 20 godina. Time je riješen i dugogodišnji spor koji je trajao između nekoliko ribičkih udruga i ministarstva za pravo gospodarenja vodama.

JAPANSKA VATERPOLO REPREZENTACIJA KOD GRADONAčELNIKA SINJASinjski gradonačelnik Ivan Nasić danas, 17. siječnja, primio je u vijećnici Grada vaterpolo reprezentaciju Japana koji se priprema u Sinju za Azijske igre. Tom prigodom direktoru reprezentacije Kasimi Korodi uručio je prigodne darove s motivima alke te ga upoznao sa najbitnijim značajkama grada Sinja. Direktor Japanske reprezentacije danas će biti gost u emisiji HIT Radija "Zviždaljka" u 13 sati.

OBAVIJEST IZ VAD-a

Viteško alkarsko društvo objavilo je natječaj za najam poslovnih prostora u objektu Alkarski dvori. Pismene ponude za natječaj moraju stići najkasnije do 31. siječnja u 12 sati na adresu VAD-a. Sve potrebite informacije mogu se dobiti u uredu Viteškog alkarskog društva ili na tel 821-113.

OBAVIJEST

Zbog velikog interesa publike Sinjsko pučko kazalište ponovno će izvesti predstavu Bruna Baraća "Pometeni". Predstava će se održati večeras, 17. siječnja, u Gradskom kinu s početkom u 20 sati. Ulaznice se u predprodaji mogu kupiti u knjižarama Axel i Duga.

SPORT

Danas s početkom u 19.30 sati košarkaši Alkara igraju iznimno važnu utakmicu u A1 košarkaškoj ligi. Igrači Mladena Pavića ugostit će ekipu Svjetlost Broda iz Slavonskog Broda.

Ulaznica za prijateljsku nogometnu utakmicu Junaka i zagrebačkog Dinama, koja će se igrati sutra na Gradskom stadionu u Sinju, s početkom u 14,00 sati, još uvijek ima u prodaji. Ulaznice se po cijeni od 30 kuna u predprodaji mogu kupiti u knjižari i papirnici AXEL.