Auto-utrke na triljskom području

Ovog vikenda na širem triljskom području održat će se zanimljive i atraktivne auto utrke.

Auto klub 'Neven Pavić–Zvirko' Gornja Poljica organizira natjecanje za Regionalno Prvenstvo Hrvatske – regija jug u autoslalomu, pod nazivom 'Cetinski AutoSlalom Trilj - Liska 2011.', koje je upisano u kalendar natjecanja u disciplini A09. Natjecanje se održava sutra na trkalištu lokalnih cesta Bisko – Liska – Kotlenice, koja će biti zatvorena za sav promet od 7 do 19 sati. Početak natjecanja je u 10 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dan poslije, isto natjecanje seli se u Trilj. Organizator drugog dana auto manifestacije 'Cetinski Autoslalom Trilj 2011.' je SAK BMW 'Zagora Trilj'. Natjecanje će se odvijati na županijskoj cesti Trilj - Bisko od 10 do 17 sati, a prometnica će biti zatvorena za sav promet od 7 do 19sati. Za prometovanje na ovom području predviđeni su alternativni pravci, koji će biti označeni privremenom prometnom signalizacijom.

Na utrkama će nastupiti 42 vozača u tri kategorije: serijska, sprint i sportska. Posebna atrakcija triljskog natjecanja je formula F3 opel Lotos, koju će voziti Božo Prnić. Velika očekivanja domaćin polaže u svoja tri vozača: Gorana Pavića, Ivicu Pudara i Dušana Roguljića.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

08.07.11