Otvorena igraonica 'Happyland'

Na otvaranju prve dječje igraonice u Sinju Happyland, jučer poslijepodne okupio se neočekivano veliki broj mališana u pratnji svojih roditelja.
Happyland se nalazi na Junakovom igralištu, ispod sjeverne tribine, na površini od 100 kvadrata. Otvorila ga je Sinjanka Melita Sablić Romac, a osim nje u igraonici su zaposleni još odgojiteljica i animatorica.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

'Bez sredstava Grada ne bih mogla ostvariti svoj dugogodišnji san. Naime, korisnica sam kredita Grada Sinja iz Programa za poticanje poduzetništva. To mi je omogućilo da otvorim igraonicu, prvu u našem gradu. Vjerujem kako će Happyland biti omiljeno mjesto djeci, pogotovo što je odaziv na otvaranje bio veći od očekivanoga', kazala nam je gospođa Melita.
Na svečanom otvaranju bilo je 300-tinjak mališana, među kojima su bili gradonačelnik Sinja Ivica Glavan i pročelnica Ankica Panza, koji su simboličnim prerezivanjem vrpce otvorili Happyland. Vlasnica, gospođa Melita, kaže kako igraonica osim čuvanja i animacije organizira rođendanske proslave i dječje tulume. Iako je radno vrijeme od 10 do 20 sati, ono se prema potrebi i dogovoru s roditeljima može i produžiti.

Igraonica Happyland namijenjena je djeci od 3 do 12 godina i mlađima uz pratnju roditelja, a u igraonici u isto vrijeme može boraviti maksimalno 25 djece.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

08.07.11