Tadić Šutra podnio ostavku

OTOK – Uprvani odbor četveroligaša OSK-a iz Otoka je ipak potvrdio da trener seniora za narednu sezonu ostane Nenad Vučković, koji je dobio novu šansu za naredno razdoblje.
Što se tiče omladinskog pogona treneri Petar Džaja, Ivan Samardžić i Nediljko Erceg Krešo će rasporediti uloge u omladinskom pogonu, odnosno međusobno će se dogovoriti tko će voditi koju kategoriju. Tajnik kluba, a jedno vrijeme i uspješni v.d predsjednik Marinko Tadić Šutra je podnio ostavku na mjesto tajnika i člana Uprave, tako da bi na njegovo mjesto trebala doći nova osoba ili će uprava kluba donijeti drukčije rješenje.
Poznato je da je Tadić Šutra čvrst u svojim stavovima, te da je bio veliki protivnik vraćanja Vučkovića na mjesto trenera. Što se tiče novosti iz kluba, još treba kazati da će pripreme seniora za naredu sezonu početi 25.s rpnja, te da će se 20. memorijal “Luka Erceg i Ivan Kamber” koji se igra u čast 14 poginulih branitelja Domovinskog rata s područja općine Otok  odigrati 11.,12. i 13. kolovoza. Osim domaćeg OSK-a, na turniru će nastupiti branitelj naslova Junak, Dugopolje i Hrvace.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

07.07.11