Marica Munivrana predsjednica Kluba žena Sinj

Klub žena liječenih na dojci u utorak 5.7.2011.g. održao je redovnu godišnju i izvanrednu izbornu skupštinu. Prije skupštine članovi kluba položili su cvijeće na grobove preminule Predsjednice pok. Milice Cvitković u Hrvacama i članice pok. Ankice Kelave u Biteliću.
Na samoj skupštini podneseno je godišnje izvješće o radu Kluba i godišnje financijsko izvješće za 2010.g. koji su jednoglasno usvojeni. Uz Dan narcisa prošle je godine za svoje članice Klub organizirao radionicu zdravstvene euritmije, tjednu tjelovježbu, individualna savjetovanja i ultrazvučne preglede.

U izbornom dijelu skupštine za novu predsjednicu Kluba jednoglasno je izabrana dosadašnja tajnica Marica Munivrana, za novu članicu Upravnog odbora Višnja Miloš i za članicu Nadzornog odbora Mira Budimir. Njihov mandat traje do isteka mandata njihovih prethodnika, odnosno do lipnja 2012.g.

Članice su posebno istakle zahvalu svim volonterima i donatorima, a napose Gradu Sinju na prostoru i proračunskim sredstvima, te privatnim ordinacijama dr. Stipe Jukića, dr. Marije Marjanović i dr. Sanje Babić koji oboljelim članicama kluba doniraju po jedan besplatan ultrazvučni pregled mjesečno.

06.07.11