Sport

Tradicionalni 15. memorijalni malonogometni turnir 'Josip Jović', koji se igra u Aržanu u spomen na hrvatskog branitelja Josipa Jovića, prvu žrtvu Domovinskog rata, održat će se od 16. srpnja do 6. kolovoza. Organizator turnira je 'Športska udruga Josip Jović - Aržano', a igrat će se na školskom sportskom centru u Aržanu, koji nosi ime po branitelju Josipu Joviću. Prijave za sudjelovanje na malonogometnom turniru 'Josip Jović' primaju se do 15. srpnja na mobitel 095 900 8340 (Darko Knezović) ili 098 9815385 (Ivica Knezović). Turnir se igra po sistemu pet + jedan, 2 X 20 minuta.
Organizatori su i ove godine osigurali bogate nagrade za najbolje ekipe, kao i za najboljeg igrača, strijelca i golmana.

Od danas do nedjelje u Njemačkoj se održava međunarodno karate prvenstvo ove države, gdje će nastupiti i sinjski klub Tang Soo Do 'Sinj'. Sa ove tradicionalne godišnje priredbe, koja se opdržava u organizaciji Svjetske međunarodne karate organizacije (WTSDA), sinjski borci redovito su se vraćali sa brojnim visokim odličjima. U okviru natjecanja održat će se i polaganje pred međunarodnim sudačkim povjerenstvom za plave i crne pojaseve. Kao prvi borac iz sinjske Tang Soo Do škole za crni pojas će polagati Josip Knez. Pored trenera Ljube Kneza nastupit će i sedam članova kluba: Josip Knez, Zrinka Poljak, Marija Buljan, Nikola Kerekeš, Mislav Mastelić, Silvio Grčić i Lidija Varenina.
IZVOR: WWW.FERATA.H

01.07.11