Priopćenje liste HDS-HČSP-AHSP

'Potaknuti ponižavajućim tekstom kojim se SDP-HNS obraća građanima povodom izbora za MO koji se održavaju u nedjelju 12. 06., smatramo potrebnim iznijeti nekoliko nepobitnih činjenica.
SDP je imao predstavnika i u MO Grada Sinja, gosp. Breku koji je bio i predsjednik istog. Do danas nikome nije jasno zašto se uopće kandidirao jer jedino što je uradio bilo je da ništa nije ni pokušao raditi. Gospoda iz SDP-a sada prosvjetiteljski nabrajaju što mu je bila dužnost, ali su mu izgleda to 'zaboravili' reći i eto, sada se sjetili držati lekcije građanima. Što više, oni krajnje bezobrazno traže da građani glasaju za njih. Ne libe se vrijeđati te iste građane tvrdeći kako 'Građani nisu dovoljno upoznati s nadležnostima i mogućnostima koje imaju i mogu ostvariti kroz svoj MO'. Eto, oni će nas učiti pameti jer za SDP i HNS građani su ni manje ni više nego glupi i nemaju pojma što su to MO.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Revolucionarno tvrde kako 'Neki kandidati, stranke i liste imaju sasvim krivu predodžbu o MO, obećavaju građanima asfalt…' Eto ,opet uvrede i omalovažavanje svih i svega što nije crveno i 'kvazi pametno' poput njih. SDP i HNS koji su sudjelovali u svim vlastima pa i sadašnjoj, svim mogućim i nemogućim cirkus-koalicijama, koji su iskoristili svaku priliku za prljavu političku trgovinu da zaposle svoje i opljačkaju sve što su mogli, koji su upropastili u ovom gradu a i u državi sve što je išta vrijedilo, oni bi i dalje udomljavali svoje i punili vlastite džepove jer njima nikad dosta grabeži. Od njih se svašta moglo i može očekivati pa i ovo sramotno priopćenje kojim su još jednom par dana prije samih izbora dali građanima jasno i glasno do znanja što o njima misle, tj. da su građani za njih GLUPI, NESPOSOBNI DA SAMI ODLUČE ZA KOGA GLASATI, te da ih SDP I HNS MOGU LAGATI U NEDOGLED. E, pa gospodo SDP-HNS prvo izliječite amneziju pa onda pišite priopćenja, ali tada vam to ne bi palo na pamet, jer tko bi od vas imao obraza nabrojati sve vaše gadosti i lopovluke.
Demokršćansko-pravaška lista br. 1. imala je i do sada člana MO koji je ujedno i nositelj sadašnje liste gosp. Žarka Delića-Maćeg. Jedini je od 15 članova MO Sinja preko Hit radija bezbroj puta prozivao i tražio da se isti sastane što su svi ostali ignorirali uključujući i SDP. To ga nije spriječilo da svima koji su mu se obratili pomogne u rješavanju njihovih problema. Time je dokazao da onaj tko ima volje i želi raditi za dobrobit svoga grada i građana to može i bez podrške vlasti, a ova sadašnja uradila je što ni jedna nije, dala je sve od sebe kako bi onemogućila bilo kakav rad ili aktivnost MO Sinj. Jedino čime su se bavili i bave se i dalje je to kako asfaltirati svojim vijećnicima put do kočaka, garaže ili šupe i ostalih 'objekata od iznimne važnosti' za njih.

Grad nam nitko ne može oduzeti, a kakav će on biti i kako ćemo živjeti u njemu to hvala Bogu ovisi samo o nama i našim odlukama'
IZVOR: WWW.FERATA.HR

10.06.11