Priopćenje SDP-a i HNS-a

'Pozivamo građane mjesnih odbora Grada Sinja da 12. 06 .2011 nedjelja, izađu na izbore za Vijeće mjesnih odbora i zaokruže koalicijsku list SDP i HNS koji izlaze po prvi put sa zajedničkom listom u osam od 14 MO,: Sinj, Glavice, Brnaze,Karakašica, Obrovac Sinjski. Čitluk, Suhač, Radošić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR


Nažalost, građani nisu dovoljno upoznati o nadležnostima i mogućnostima koje imaju i mogu ostvariti kroz svoj MO, koji se Zakonom i Statutom Grada Sinja osnivaju kao oblik neposrednog sudjelovanja građana u odlučivanju o lokalnim poslovima od neposrednog i svakodnevnog utjecaja na život i rad građana. Neki kandidati, stranke i liste imaju sasvim krivu predodžbu o MO, obećavaju građanima asfalt. kanalizaciju. nogostupe, samo što ne kažu da ce osobno voziti bagere i valjke,dok drugi misle da se kroz MO treba voditi i državna politika.
Zato pozivamo građane mjesnih odbora da u nedjelju 12.06. 2011. izađu na izbore u što većem broju i izaberu one, preko kojih će doći do pravih rješenja za sebe i svoju obitelj kao i za širu zajednicu.
Ljudi na listi SDP i HNS zastupat ce: Vraćanje nadležnosti MO koje im po Zakonu i Statutu pripadaju, otvaranje zasebnih računa MO; osiguranje prostora i kontakt putem telefona ili Interneta tako da građani ne gube vrijeme kucajući od vrata do vrata.'

Predsjednica GO-SDP-Sinj                                   Predsjednik GO-HNS -Sinj

Nataša Poparić                                                               Stipe Maganić

09.06.11