Sport

Triljani se vratili u 1. kuglačku ligu

Kuglači KK Trilj osvojili su 2. mjesto na završnom turniru, koji je odigranom prošli vikend u Šibeniku. Ovim uspjehom Triljani su, nakon godinu dana izbivanja, osigurali povratak u 1. HKL.
Za triljske kuglače ovo je veliki sportski uspjeh, osobito zbog činjenice da kao domaćini nastupaju u Splitu.
U KK Trilj nadaju se kako će ovaj sportski uspjeh napokon pokrenuti i rješavanje problema, odnosno skoro uređenje kuglane u Trilju.

Alkar večeras gostuje u Zadru


Alkar večeras u Zadru igra utakmicu 11. kola A1 lige za prvaka. U 20 sati u košarkaškoj dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku sastaje se sa Zadrom, jednom od četiri ekipe koje će se, zasigurno, boriti za naslov prvaka.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U prvom susretu prvenstva Zadar je u Sinju s visokih 69:52 pobijedio Alkara. Unatoč jakome Zadru i činjenici da Sinjani u Zadar putuju bez dva značajna igrača, Slavka Modrića i Ante Bilobrka, iznenađenja su moguća. Sigurno je da će i u večerašnkoj utakmici Alkar imati podršku svojih vjernih navijača Maligana koji, u velikom broju, putuju u Zadar.

Nakon ovoga susreta, Alkara očekuju dva igranja kući. U subotu dočekuju Zabok, a nakon toga Cibonu. Posljednji susret Sinjani igraju s Borikom u Zadru.

Uoči večerašnjeg susreta, pomoćni trener Alkara Zoran Nikolić:
'Nakon posljednjeg velikoga poraza od Zagreba u Sinju, večeras moramo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu i pružiti što bolji otpor domaćinu. Ako se ukaže bilo kakva prilika, to ćemo iskoristit i pokušati napraviti iznenađenje. Mi smo svoj cilj do sada ostvarili. Još nam je imperativ ta pobjeda kući protiv Zaboka. Želja nam je i nakon toga kući pružiti što jači otpor Ciboni, i tu pokušati napraviti nekevo iznenađenja, kako bismo na najbolji mogući način zuaključili sezonu.'

IZVOR: WWW.FERATA.HR

03.05.11