Sport

Danas će se odigrati susreti 4. HNL - jug. Otočki OSK u 17 sati na svom terenu dočekuje Gusara iz Komina, a u isto vrijeme u Vinjanima se sastaju Vinjani i Glavice. Otočanima je ovaj susret od velike važnosti jer im pobjeda i nova tri boda daju kakvu - takvu garanciju da će izbjeći opasnu zonu, gdje su klubovi koji se bore za ostanak u ovom ligaškom društvu. Nogometaši Glavica su u puno boljem položaju nego otočani. Trenutno su na 4. mjestu i pozitivan razultat učvrtstio bi ih u gornjem dijelu tablice 4. HNL - jug.


Od danas do 20.travnja 2011. u Sinju će boraviti ragbi reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Izraela, u uzrastu U-18.
Reprezentacije u Sinju borave u okviru Europskog ragbi prvenstva, skupina D. Natjecanje će se, po turnirskom sistemu, odvijati 15. i 18. travnja na ŠC 'Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić'. Otvaranje natjecanja biti će u petak, 15. travnja, u 16 sati. Domaćin natjecanja, ispred Hrvatskog ragbijaškog saveza, je Ragbi klub "Sinj" koji će svojim gostima pružiti sve uvjete kako bi se natjecanje održalo na visokom nivou.
'Ovo je velika čast i obaveza za naš klub koji ugošćuje jedan ovakav međunarodni događaj. Zasigurno je da će sport i ragbi biti zajednički nazivnik koji će osigurati dobre rezultate i lijepo druženje, s kojega će sudionici ponijeti ugodne uspomene iz Sinja i Hrvatske', kazao nam je predsjednik RK Sinj Tomislav Budimir.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

13.04.11