Održan kickboxing međunarodni turnir "Makarska open"



Jučer 02. travnja 2011.g. u organizaciji KBK "Mawashi" i g. Pere Gazilja održan je kickboxing međunarodni turnir "Makarska open". Izvrstan spektakl na kojemu su sudjelovala 314 takmičara iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Velike Britanije...

Odlična organizacija, vrhunska međunarodna takmičarska i sudačka postava privukle su i naš kickboxing klub ove subote u Makarsku.

Mala ali odabrana ekipa je i ovaj put uspjela pomrsiti račune raznim europskim prvacima, te na kraju dana uspjeli osvojiti sedam medalja i jedan pehar.
Kao najbolji pojedinac u kategoriji mlađih kadeta(-32kg.) semi contacta i osvojenim peharom za prvo mjesto bio je Toni Vučković  koji je već drugi turnir zaredom najbolji. Slijedi ga ništa manje zaslužan Luka Jukić (-37kg.) sa osvojenim srebrom u vrlo jakoj semi contact kategoriji.
Brončanu medalju u semi contactu osvojili su: Angela Macan (-47kg.), Jozo Stupalo (-47kg.), Silvio Grčić (-52kg.) te Marko Milun (+69kg.).
U light contactu treća mjesta su ponovno osvojili Silvio Grčić (-52 kg.) i Marko Milun (-69kg.).
Osvojena četvrta mjesta nadomak medaljama su još ostvarili Joško Šabić i Robert Jukić-Bračulj.
 
Izvrsni rezultati našeg kickboxing kluba "Knez" koji sa svakog takmičenja dolaze sa sve više blještavih odličja su i tim veći kada se usporede uvjeti rada u kojima treniraju ostali takmičari sa kojima se susrećemo, te svom opremom, logitsikom i gradskom podrškom koju ti klubovi imaju.

03.04.11