Kickboxing prvenstva

U subotu 12.03.2011. održana su 3 državna kickboxing prvenstva ( državno prvenstvo u full contactu za juniore i seniore,i državno prvenstvo u semi contactu za mlađe kadete ) u Zadarskoj dvorani "Mocire" na Boriku, a u organizaciji kickboxing kluba "Sveti Kreševan" iz Zadra.
Na jednom tatamiju i dva ringa nastupilo je preko 250 natjecatelja iz cijele Hrvatske, a samo natjecanje je pred prepunom dvoranom potrajalo do kasno u noć.
Naš kickboxing klub "Knez"-Sinj je nastupio sa svoja tri takmičara ( Joško Šabić-do 37kg., Luka Jukić-do 37kg., te Jozo Stupalo- do 47kg.) u kategoriji mlađih kadeta u semi contactu.
U veoma teškoj i najbrojnijoj konkurenciji naši takmičari su uspjevali parirati i višestruko odlikovanijim i iskusnijim borcima, a najbolji rezultat i umjeće je postigao Luka Jukić, koji je za nijansu umalo osvojio medalju, te na kraju se morao zadovoljiti sa četvrtim mjestom. Više sreće sljedeći put, dok kickboxing klub "Knez" nastavlja sa pripremama za predstojeću i napornu takmičarsku sezonu, te jedna najava "Hrvatskog kickboxing kupa" u Sinju 25.06.2011. u organizaciji našeg kluba i nastavak organiziranja kickboxing tunira u Sinju započetih prošle godine.

14.03.11