Trilj: Podjela kućnih brojeva

U skladu s potrebama popisa stanovništva, kućanstava i stanova, koji će se provoditi od 01. do 28. travnja ove godine, Grad Trilj nabavio je ploče za označavanje kućnog broja i ploče za nazive ulica, prema evidencijama i rješenjima ureda za katastar iz Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nove kućne brojeve postavljat će djelatnici komunalnog odjela grada Trilja i to od danas, a sve bi ploče trebale biti postavljene do početka popisa stanovništva.
Iz gradske uprave Trilj obavještavaju građane kako postavljanje pločica počinje od naselja Vedrine i Voštane.Za naselja Trilj i Košute dijelit će se privremene naljepnice s kućnim brojem za potrebe popisa, dok će se trajne ploče dodjeljivati po završetku popisa i po utvrđivanju naziva ulica u navedenim naseljima od strane novoustrojenih mjesnih odbora.

Naknada za kućni broj iznosi 60 kuna, a naplaćivat će se od vlasnika prilikom preuzimanja i postavljanja istih od strane radnika komunalnog odjela. Vlasnici stambenih objekata koji se ne zateknu kod kuće prilikom podjele kućnih brojeva, iste će moći podići u komunalnom odjelu Grada Trilja, po uplati navedene naknade.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

08.03.11