Trilj: sastanak o sigurnosti u prometu

Na inicijativu ravnatelja OŠ 'Trilj' Davora Hrgovića, danas je u Trilju održan radni sastanak kojem su nazočili zamjenik načelnice PP Sinj za sigurnost u prometu Ante Samardžić i gradonačelnik Trilja Ivan Šipić. Tema sastanka bila je sigurnost u prometu, s posebnim naglaskom na sigurnost u blizini škola.
Gradonačelnik Trilja Ivan šipić izvjestio nas je kako je dogovoreno da će se u koordinaciji sa školama, Gradom Triljem, Hrvatskim cestama i policijom tražiti donošenje rješenja za poboljšanje uvjeta u prometu. Od Hrvatskih cesta će se zatražiti da se kroz naselje Košute pojača prometna signalizacija, a policija će nastojati još više povećati nadzor i kontrolu prometa u blizini škola. Dogovoreno je i kako će se preko učitelja u školama provesti edukacija o ponašanju u prometu, kako djece tako i roditelja.
Dodajmo kako će triljski gradonačelnik sutra u 19 sati u OŠ 'Košute' održati sastanak sa ravnateljem škole, Vijećem roditelja i predstavnicima MO Košute. Na ovom sastanku će se analizirati problematika u prometu, te će se nazočne upoznati sa svime što Grad Trilj radi po pitanju podizanja sigurnosti u prometu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

02.03.11